Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kísérted már el a barátnődet/feleségedet a Zarába (hasonló helyre) shoppingolni? Ha igen, MIÉRT?
Ma délután voltam a Zarában, és megdöbbenve tapasztaltam azt a rengeteg férfit az öltözők előtt unottan várva, fogja a ruhákat és ott áll, várja a nőt.
A másik érdekes észrevételem volt, hogy egy kifejezetten sármos férfi ott áll, és megjön a nője: egy teljesen átlagos, kicsit elhízott (+8-10kg) nő.
Nekem SOHA nem volt olyan párkapcsolatom, hogy a férfi eljött volna (egyáltalán bejött) volna velem egy ruhaboltba.
A külsőmre nem lehet kifogás, 2x nyertem szépségversenyen (egy vidéki városban, de ez teljesen lényegtelen, csak arra akartam célozni, hogy nem vagyok csúnya, sőt.)
Mit csinálok rosszul? Vagy ezek a nők mit csinálnak jól?
Tehát te tudod, hogy egy számodra idegen mit gondol, amikor valamit mond?
Ő mondja, a férfi, hogy neki kell pulcsi. Érted?
Igen. Ő sem szeret amúgy vásárolni, de ha megyek vele, akkor neki is jobb. Alapból szeretem együtt tölteni vele a szabadidőmet, dolgozunk mindketten, akkor legalább hétvégén legyünk együtt sokat.
Másrészt ez olyan hogy pl a Tescóba sem azért járok, mert szeretek, hanem mert kell a kaja. Nekem is. És ez a ruhákkal is így van, veszek én is magamnak, mert nem pucéran járok. A te pasijaidnak eddig az anyukájuk vásárolt ruhát, vagy nem értem, miért nem mentek veled soha.
Mondjuk nem gyakori program ez, nem vásárlás mániás a feleségem, meg már inkább rendelni szokott.
Valószínűleg jobban választottak társat. Lehet, hogy el kellene gondolkodnod, mi alapján szelektálsz a pasik között, mert gyanítom, ha már szépségversenyes a külsőd, nem szökőévente 1 udvarlód van. Ha pl. első körben a külső a fontos, vagy a vagányság / rosszfijjúússság, akkor ott van a kutya elásva (mondom ezt nőként, nem nőgyűlölő incelként). Itt sztem a a lényeg az, hogy olyan férfit érdemes választani, aki szívesen megy veled olyan helyekre is, ahova önmagától nem menne, azért, mert veled akar lenni (és persze ez fordítva is meg kell, hogy legyen).
Engem is kísért már el ruhaboltba a párom, amikor épp volt párkapcsolatom, mondjuk mi turkálóba jártunk inkább. Ő nem volt unott, mert szívesen jött velem, meg akkor már megnézte a férfirészleget. De a női részleget is nézte velem, adott tanácsot, ha megkérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!