Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kísérted már el a barátnődet/feleségedet a Zarába (hasonló helyre) shoppingolni? Ha igen, MIÉRT?
Ma délután voltam a Zarában, és megdöbbenve tapasztaltam azt a rengeteg férfit az öltözők előtt unottan várva, fogja a ruhákat és ott áll, várja a nőt.
A másik érdekes észrevételem volt, hogy egy kifejezetten sármos férfi ott áll, és megjön a nője: egy teljesen átlagos, kicsit elhízott (+8-10kg) nő.
Nekem SOHA nem volt olyan párkapcsolatom, hogy a férfi eljött volna (egyáltalán bejött) volna velem egy ruhaboltba.
A külsőmre nem lehet kifogás, 2x nyertem szépségversenyen (egy vidéki városban, de ez teljesen lényegtelen, csak arra akartam célozni, hogy nem vagyok csúnya, sőt.)
Mit csinálok rosszul? Vagy ezek a nők mit csinálnak jól?
Nem értem a kérdést. Ha beugrunk valamiért együtt a plázába és nekem pont kell egy új farmer, akkor bejön velem a férjem és nyomkodja a telefonját, amíg felpróbálom. Üljön addig le egy kávézóban, vagy a te párod mit csinál olyankor?
Ha szökőévente rám jön a vásárolgathatnék/plázázás, akkor a húgommal szoktam menni.
Mi köze ennek a külsőhöz.?
Kerdezd meg a párod miért nem megy veled.
Nekem nincs barátom, de nem várnám el, hogy eljöjjön velem ruhát venni. Egyrészt jobban tudok koncentrálni, ha egyedül vásárolok. Másrészt szerintem ez elég unalmas és tartalmatlan időtöltés, sokkal jobb programokat is lehet együtt csinálni.
Én is szoktam látni plázákban pasikat, amint az aktuális barátnőjüket kísérgetik, de a legtöbbnek az arcáról sugárzik a kín, szerintem halálra unják magukat, amit annyira nem csodálok.
Ők háromszor voltak szépségkirálynők, aki meg nem, az lánccal odafogatta magához a pasit, hogy menjenek a GucciZarába.
Remélem ez troll kérdés amúgy :"D
Én egyedül járok, kifejezetten nem szeretném, hogy elkísérjenek. Persze, néha adódik úgy egy spontán vásárlásnál, de tervezetten mindig egyedül megyek direkt. Érdekes, mert eddig soha sehol nem láttam azokat a jeleneteket tömegesen, amit írtál.
Neked komolyan hiányzik a hátad mögül egy türelmetlenkedő pasi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!