Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kísérted már el a barátnődet/feleségedet a Zarába (hasonló helyre) shoppingolni? Ha igen, MIÉRT?
Ma délután voltam a Zarában, és megdöbbenve tapasztaltam azt a rengeteg férfit az öltözők előtt unottan várva, fogja a ruhákat és ott áll, várja a nőt.
A másik érdekes észrevételem volt, hogy egy kifejezetten sármos férfi ott áll, és megjön a nője: egy teljesen átlagos, kicsit elhízott (+8-10kg) nő.
Nekem SOHA nem volt olyan párkapcsolatom, hogy a férfi eljött volna (egyáltalán bejött) volna velem egy ruhaboltba.
A külsőmre nem lehet kifogás, 2x nyertem szépségversenyen (egy vidéki városban, de ez teljesen lényegtelen, csak arra akartam célozni, hogy nem vagyok csúnya, sőt.)
Mit csinálok rosszul? Vagy ezek a nők mit csinálnak jól?
Nekem az a tapasztalatom, hogy azok a nők vannak férjnél(szereznek komoly kapcsolatot), akik pasit fognak. Így, ahogy írom. Tehát felveszik vele a kontaktot, bókolnak neki, körülrajongják, kis figyelmességeket, ajándékokat visznek a sokkal jobban kinéző pasiknak, esetleg szexbe is belemennek, keresik a pasit, majd ott találják magukat irányító félként egy komoly kapcsolatban. Egész egyszerűen megszerzik. két ilyen esetet is ismerik, a vicces az, hogy mindkétszer beszéltem a férfiakkal, tagadták is, hogy bejönne nekik a másik nő, sőt, az alkatukra megjegyzést is tettek, aztán most mindkettő férj évek óta, egyik már apa is annál, akit korábban nem néztek nőszámba. Kicsit elhagyják magukat a kapcsolaton belül, de csak minimálisan, egyébként helyesek maradtak.
És jó férjek, egyik sem lép félre, és lehet az egyik trehányabb, a másik meg punnyadósabb, de hűségesek
Azert jon el velem, mert nyilvan o is vasarol maganak, nem az van, hogy kettonk kozul csak en jarok uj ruhakban, o meg ugyanazt hordja, amit 20 eve az anyja hozott neki a piacrol. De ha neki epp nem ruha kell, akkor mashova akar bemenni, de hacsak nem sietunk iszonyatosan, akkor egyutt maszkalunk be mindenhova, ahova akarunk.
De aki ezen ennyire meglepodik, az mit gondol, a ferfiak nem vasarolnak maguknak, vagy olyan ferfiakkal vannak egyutt, akiknek a baratno viszi haza a ruhakat? En nem vasarolnek a paromnak latatlanban, hacsak nem arrol van szo, hogy kell neki uj adag a sima fekete zoknibol vagy a sima fekete alsonadragbol, mert amugy meg barmikor a boltban mutogatok neki nekem tetszo ferfi ruhakat, azokra huzza a szajat😁 Kinezi o maganak, mi kell, ehhez nyilvan az kell, hogy jelen legyen egy ruhaboltban, ahol ja, neha elofordul, hogy o eppen nem probal, hanem engem var.
Mennyi nő reagált! :)
A kérdés férfiakhoz szólt!
Azt tudom, hogy Te, mint nő, szerinted miért jön veled vásárolni.. nem ez volt a kérdés, ezt tudom, az nem kérdés mit hiszel.
A kérdés párkapcsolatban lévő férfiakhoz szólt, egy anonim oldalon, hogy ti igazából őszintén miért is kíséritek el a párotokat shoppingolni..
Mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!