Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok legnagyobb hányada...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok legnagyobb hányada imád shoppingolni? Nehéz ezt egy pasinak finanszíroznia?

Figyelt kérdés
Az itteni lányokat kérem (mert ők sosem járnak sehová, soha nem olyanok, mint az igazi hús-vér lányok), ne nagyon válaszoljanak, mert ők úgyis mindig széllel szemben pisilnek, és mindig más mondanak, ami a valóságban van (az ég kék, de ők itt azt mondják, hogy az rózsaszín-szóval hiteltelenek). Tehát fiúk. Szerintetek egy valamire való csinosabb típusú, vagy csak átlagos lányok többsége szeret boltokba, bevásárlókba, plázákba, ruhás boltokba elmenni és időzni? Ma pl egy cipősboltban volt 20-25% os kedvezményes árakció, ott álltam előtte egy autóval, mert vártam valakit. Szűk fél óra alatt 14 valamirevaló csaj fordult meg ott és ment el előtte, ebből 11 végignézte a kínálatot és 9 be is ment a boltba. De olcsóbb ruházati boltokban is ahogyan látom, tömve van lányokkal. 80% ban lányok járnak oda, ahogyan észre veszem.
2013. júl. 18. 19:13
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
A milkásoknak biztos nem nehéz. De eleve nem kezdek shopping mániás cicamicákkal.
2013. júl. 18. 19:15
 2/21 A kérdező kommentje:
Plázákba, divatcentrumokba sokkal kevesebben járnak, túl drágák, és az emberek nagy része szegényebb (vagy nem, de az árak irreális módon megnőttek, a fizetés meg alig változik), mint 10 éve volt.
2013. júl. 18. 19:16
 3/21 anonim ***** válasza:
én itteni vagyok és csinos és imádok vásárolni de a szüleim már rosszul vannak mikor pénzt kérek de már lesz munkám szóval valamennyivel kevesebbet fogok kérni tőlük de a barátom azt mondja inkább etetne mint ruházna mert alig eszek viszont sokat vásárolok.
2013. júl. 18. 19:18
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
miért és kéne azt a pasinak finanszírozni?
2013. júl. 18. 19:19
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

"Az itteni lányokat kérem (mert ők sosem járnak sehová, soha nem olyanok, mint az igazi hús-vér lányok)"

Már bocs, de itt b*tad el. Mégis ki vagy te, hogy kijelents ilyet?

Csinos lánynak mondanak, nem pisilek a széllel szemben, de ezek a butaságok már unalmasak nagyon.

Attól, hogy ide írok, már lassan meg vagyok bélyegezve semmirevaló, feltehetőleg csúnya, különc nőnek? Meg a többiek is? Azért álljon már meg a menet...

Csakazértis válaszolok: Szoktam járni vásárolni, sajnos nagyon imádom a ruhákat, cipőket, parfümöket, viszont soha nem várnám el egy pasitól, hogy ezeket fizesse nekem.

2013. júl. 18. 19:26
 6/21 A kérdező kommentje:
Mert ált azt látom, hogy a végén a pasi szokott fizetni, a csaj meg átkarolja.
2013. júl. 18. 19:26
 7/21 anonim ***** válasza:

Szerintem a legtöbbünknek eszébe nem jutna az, hogy a pasijával fizettesse ki a vásárlásokat.

Amúgy amikor megfigyelted a bolt előtt a csajokat: azt is felmérted, hányan jöttek ki üres kézzel a boltokból? Az semmit nem jelent, hogy bemászkálnak, és körbenéznek, én is, ha néha betérek egy plázába, bemegyek néhány boltba, de általában csak 1-2 dolgot szoktam venni, azt is azért, mert olcsó volt. De mostanában nem megyek céltalanul vásárolni, még itthon elhatározom, hogy mit is akarok venni, és mennyi pénzt szánok rá. Már jó pár hónapja nem vásároltam új ruhákat, csak 3 cipőt, az volt összesen 10.000 Ft.

2013. júl. 18. 19:27
 8/21 anonim ***** válasza:

Ne egy béna plázacicát keress, aki minden sz*rt összevetetet veled. Ha elhagy, mikor nem veszel meg neki valamit, akkor azért nem kár, had menjen.

Szinte minden nő szeret vásárolni, nézelődni. Ronda, szép, gazdag, szegény. Így vagyunk összerakva és kész. Nem kötelező egy nőt finanszírozni, sőt, a normálisabbját idegesíti is az ilyen próbálkozás.

(Egy 27 éves, hús-vér, nem gépb*zi nő)

2013. júl. 18. 19:27
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen,mi gyakoris lányok mind selejtesek vagyunk..hát nem ez nem jött be,buktad. Én járok mindenhová,igazi fashioniszta vagyok,persze csak mértékkel,és mégis fent vagyok itt(..)

A lányok 80%szeret vásárolni kb...persze,általában a jó csajoknak fontos a külső,és ők mennek be ide oda + az akció is vonzóerő. Megsúgom ha akció van vagy ha nem de szezonváltás én is bemegyek az összes kedvenc üzletbe,végignézem hogy hol mi mennyiért van és így lesz rálátásom a dologra ha vásárolni is akarok...köszönjük a sztereotípiát hogy minden csaj vagyonokat költ aki szép meg csinos...a normálisabbaknak nem a pasija finanszírozza...a normálisak megállnak a maguk és családjuk lábán,nem keresnek eltartót és ilyeneket.Azok a plázacicák,az meg azért nincs olyan sok,mint vásárló lány.

2013. júl. 18. 19:28
 10/21 anonim ***** válasza:
xD .. ha nem fizet a pasi, nem karolja át a nő? akkor mindkettejük agyában gond van..
2013. júl. 18. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!