Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, hogyan reagálnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, hogyan reagálnátok, ha a lúzer exetekkel hosszú évek után újra összefutnátok egy társaságban, és kiderülne, hogy sokra vitte?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, még fiatal nőként összejöttök egy pasival, aki egy lúzer. Mondjuk adtok neki egy esélyt, de nem igazán néz ki jól, buta, féltékeny, önértékelési zavarral küzd, a nők nem vonzódnak hozzá, stb.

Kidobjátok, de évek múlva találkoztok vele egy összejövetelen, és teljesen megváltozott. Jó a megjelenése, elégáns. A szókincse választékos, magabiztos, de egy higgadt ember benyomását kelti. Kiderült, hogy elvégezte az egyetemet, és jó anyagi körülmények között él egy gyönyörű nővel külföldön. Ennek ellenére sok nő veszi körül már ott helyben is. Elsőre nem is akarjátok elhinni, hogy ő az.

Hogyan reagálsz?

2022. jan. 12. 14:43
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ilyen az első barátom. 17 voltam amikor összejöttünk, ő mar egyetemista volt, elég dagi, elég motiválatlan, de az elején tetszett. Aranyos arca volt, kedves gondolatai voltak, de a szerelem nem jött. Szakítottam vele.

Azóta eltelt 15 év, sokat fogyott, formás férfi teste lett, sportol, ugyan nem járta ki az egyetemet, de marha jó feje van a számítástechnikához, a programozáshoz.

Először egy cégnél dolgozott pofátlanul magas fizetésért, de az nem volt elég neki, így elment egy másik céghez mégpofátlanabbul magasabb fizetésért, végül saját céget alapított ahol irdatlanul pofátlanul sokat kaszál.

Néha összefutunk a városban tök random helyeken, olyankor beülünk egy kávéra.

De ennyi valahogy most sem mozgat meg, mint férfi. Néhanyszor eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha vele élnék egy háztartásban, és a férjem helyett ő lenne a férjem, de semmi. Még úgysem nedveztem össze a bugyimat, hogy láttam az összeget amit az első munkahelyén keveselt, és tudom azt az összeget, amit a cége hoz.

2022. jan. 12. 17:03
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
A szituáció teljesen elképzelhetetlen. Sose jöttem össze lúzerrel.🤷🏼‍♀️ Nálam amúgy fordítva szokott lenni. Rádöbbenek, hogy Jesszus, mi lett abból a jó pasiból!😮
2022. jan. 12. 18:34
 33/34 anonim ***** válasza:
94%

Nem kell mindenből valami pszichoblablát levonni. Akit körbevesznek a nők, az nem jön be, mert nem szeretem a "figyelem középpontja" embereket. Occam borotvája.

Azt vettem észre, és ez nem reprezentatív, hogy a számomra érdekes emberek körül nem legyeskednek. Legyeskedni a felszínes emberek szoktak más felszínes emberek körül IMHO.

Ha adtam neki esélyt úgy, hogy nem jött be, akkor magam is szar ember voltam (vagyok?), ha meg bejött, bejönne bárhogy.

2022. jan. 12. 18:42
 34/34 anonim ***** válasza:

Nincs lúzer exem. Olyan sok sem volt belőlük, egy kivételével normálisan váltunk el. Az az egy manipulatív, számító ember, de nem lúzer. Nála lennék a legkevésbé meglepve, ha sokra vinné. Gátlástalan embereknek ez szokott menni.

A többiekkel szívesen elbeszélgetnék, hogy mit csinál, mi történt azóta, örülnék a sikereiknek.

2022. jan. 12. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!