Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is megváltozott a párkapcsolathoz való hozzáállása egy hosszú kapcsolat után?
Igazából annyi változott bennem egy nagy szerelem után, hogy egy életre megtanultam két dolgot: -soha se adj többet mint amit a másik ad, -ha az elején nem építi ki a bizalmas akkor nagyon gyorsan menekülj el. Már nem keresem, nincs igényem párkapcsolatra. Nem csajozok, nem ismerkedem. Egy ideig még nyalogatom a sebeimet.
30+ F
Hát, igazából előtte sem teljesen értettem, hogy miért számít eredménynek összeállni valakivel és gyereket csinálni, de most főleg nem értem.
Van körülöttem pár ember, aki úgy villog a kapcsolata időtartamával és a két gyerekével, mintha bármit jelentene. Pedig ennyi infó alapján simán lehet egy kisiklott élet leírása is.
Én is hasonlóképpen vagyok, sok éves parkapcsoalt után.
Amit megtanultam : férfiban akkor bízz ha ló legel a sírján!
Valamint pénzügyekben nincs közösködés senkivel, az a tiszta ügy.
32N
#3 hogy érted hogy nincs közösködés? Tudnál mondani példát hogyan sporoltok közösen mondjuk házra, kocsira...stb?
Nem kóstolgatlak, csak érdekel más gondolata is a témáról.
4 közös lónak turos a háta. Nos én ebben hiszek, mondjuk szerencsére saját lakásom van de itt sem felújítást nem tehet stb. Mint ahogy nekem sincs közöm az övéhez ha van neki. Sorozatosan próbáltak lenyúlni,ingyenélőködni ebből nem kérek.
Autóm nekem nincs, igazából nincs is szükségem rá. De ha lenne egy 500 ezres kisautót vennék , de nem kéregetném el pàromét vagy vitetném magam ide-oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!