Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok olyan lányt,nőt aki végigjön velem a hosszú úton?
Nem írtad mennyi idős vagy. Én házasság előtt eleve nem vennék fel közösen hitelt. A házasságig éveket kéne együtt élni, összeköltözés előtt pedig kb egy évet járni. De valószínűleg nem sz első párod lesz sz, akit feleségül veszel, tehát nyugodtan lehet újabb pár évvel számolni, amíg megtalálod azt a nőt, akivel ennyire el tudsz köteleződni.
Ha neked belefér még ennyi idő, mielőtt lesz valamid, akkor várd ki azt a nőt, aki felvesz veled kölcsönt. Ha nem és anyagilag úgy állsz, vedd fel egyedül.
Előbb utóbb valószínűleg lesz ilyen nő, de közben mennek az évek.
Ezt a marhaságot. Nő vagyok és magam vettem fel hitelt házra. Nem kell nekem egy hapsi se, aki "támogat". Vagyok olyan életképes, hogy egyedül is megoldom. Semmi köze a pénzügyeimnek a kapcsolathoz. Aki pedig így gondolkodik, elég aggasztó. Egy kapcsolat bármi, de tényleg bármi miatt becsődölhet. Ennyi erővel akkor sosem mered ezt meglépni? Akkor miért tartod magad független embernek, ha még ennyi kockazatot sem mersz vállalni?
Tudod, ha egyedül élsz albérletben, az sem másabb. Azt is fizetned kell, hogy ne dobjanak ki.
Sőt, elmondom, én a hitel részletfizetésével jobban jövök ki, mint bármelyik albérlettel, amikben idáig laktam.
Ne vegyél fel közös hitelt! Hatalmas kockázata van.
Te ismered a lehetőségeidet, keressél ennek megfelelő lakást és hitelkonstrukciót. Ne számíts másik ember segítségére ennek fizetésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!