Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok olyan lányt,nőt aki végigjön velem a hosszú úton?
Figyelt kérdés
Sokat gondolkozom hogy fölveszek hitelt lakásra.Munkahely van,önerő is remélhetőleg összejön majd lakásra.De egyedül nem lesz kockázatos belevágni?Nem kéne előbb találni egy olyan lányt,nőt aki szintén dolgozik,becsületes és végigmegy velem a hosszú úton,amíg ki nem fizetjük a lakás árát?És kitart mellettem,nem lép le egy másik férfival?2021. dec. 30. 07:23
11/12 anonim válasza:
Utolsó, ez hülyeség. Amit te mondasz, ez a "partnerek" egymásnak szokta tönkretenni emberek életét. Nem tudom hány éves lehetsz, de azért megsúgom, sokakat csak a közös hitel láncol egymáshoz. Nem a szeretet, szerelem és kölcsönösség. Hanem a tartozás. Ez utólag annyit eredményez, hogy nem akar majd elszakadni X Y-tól, mert anyagilag tönkremenne. Tényleg ez volna a nagy "partnerség"?
Én nem tudnék jobban szeretni senkit, csakmert velem fizeti a hitelt. Akinek meg ez számít komoly elköteleződésnek, elég pénzhajhász, képmutató perszóna.
12/12 anonim válasza:
Nem tudom, fordítva te vonzónak tartanád azt, aki mondjuk ezt hirdetné egy társkeresőn, hogy "Hitelfelvételhez keresem a páromat. Olyan legyen, aki szorgalmas és nem lép le mással." De hát próba-szerencse, lehet van még, aki így gondolkozik, hogy mindegy kivel, csak a hadd köthessen gyorsan egy jó üzletet, amivel 20 évre közös rabszolgaságot vállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!