Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, hogyan reagálnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, hogyan reagálnátok, ha a lúzer exetekkel hosszú évek után újra összefutnátok egy társaságban, és kiderülne, hogy sokra vitte?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, még fiatal nőként összejöttök egy pasival, aki egy lúzer. Mondjuk adtok neki egy esélyt, de nem igazán néz ki jól, buta, féltékeny, önértékelési zavarral küzd, a nők nem vonzódnak hozzá, stb.

Kidobjátok, de évek múlva találkoztok vele egy összejövetelen, és teljesen megváltozott. Jó a megjelenése, elégáns. A szókincse választékos, magabiztos, de egy higgadt ember benyomását kelti. Kiderült, hogy elvégezte az egyetemet, és jó anyagi körülmények között él egy gyönyörű nővel külföldön. Ennek ellenére sok nő veszi körül már ott helyben is. Elsőre nem is akarjátok elhinni, hogy ő az.

Hogyan reagálsz?

2022. jan. 12. 14:43
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Persze le lehet írni, ha valaki nem ért egyet azzal a mondattal, azzal nincs probléma.
2022. jan. 12. 15:41
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen szintű vàltozàsra csak a PokolbeliFagyizás képes 😁
2022. jan. 12. 15:43
 23/34 anonim ***** válasza:

Halálosan nem érdekelne, mi történt 10! év alatt vele.

LOL...

2022. jan. 12. 15:44
 24/34 anonim ***** válasza:

Szerintem meg az a vélemény, hogy "pozitív a nőknek, ha egy férfit elfogadnak más nők"..

Az eredeti témára már válaszoltam, lsd. #14.

2022. jan. 12. 15:45
 25/34 A kérdező kommentje:
Igen, az is egy vélemény, amit igaznak tartok.
2022. jan. 12. 15:48
 26/34 anonim ***** válasza:
22-es, az már megkérte valami nőnek a kezét. Vagyis akarja... és mindenki rajta röhög kb.
2022. jan. 12. 15:54
 27/34 anonim ***** válasza:
91%

Becsülöm az ilyen embereket, mint embert. Ezenfelül nem nekem kell bizonyítania és a magánéleti döntésem évekkel ezelőttről nem befolyásolja az, hogy ő itt és most milyen. Én azok alapján az információk alapján döntöttem és ezt a döntést nem bánnám a mai napig.

Ha valaki úgy akar bosszút állni rajtam, hogy sokra viszi, az gondolja át még egyszer a dolgot, mert én ennek örülök, ugyanakkor nem fogom megbánni, hogy elegedtem. Sokszor pont a szakítás az, ami jellemformáló.

2022. jan. 12. 16:23
 28/34 anonim ***** válasza:
82%
Még életemben nem láttam olyan embert, aki lúzerből sikeres lett. A változás legfeljebb külsőségekben mutatkozik, de személyiségében ugyanaz az ember marad. Ha anno szakítottam vele, mert nem bírtam elviselni a személyiségét, akkor sok-sok év elteltével sem bírnám. Teljesen mindegy, hogy külsőre jobban néz ki, vagy hogy jól fizető munkája van-e. Ezek csak külsőségek. Belül ugyanúgy egy lúzer marad örökre, szóval az én szememben nem változna semmit.
2022. jan. 12. 16:51
 29/34 anonim ***** válasza:
79%

28.

Ez nagyon kegyetlen hozzáállás, abban az értelemben, hogy eleve kizártnak tartod az emberi fejlődés lehetőségét. Az a része teljesen rendben van, hogy te utána is szarnak tartod az adott embereket, de önmagában a fejlődés, a változás az életnek egy szerves része.

Lehetett már látni erre példát az életben.

2022. jan. 12. 16:55
 30/34 anonim ***** válasza:

29

Dehogy tartja kizártnak. Csak van egy jellemtípus, amiben a potenciál sincs meg. Másrészt meg valószínűségek alapján egész jól be lehet jósolni, hogy ki fog eltűnni a süllyesztőben.

2022. jan. 12. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!