Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hogyan reagálnátok, ha a lúzer exetekkel hosszú évek után újra összefutnátok egy társaságban, és kiderülne, hogy sokra vitte?
Tegyük fel, még fiatal nőként összejöttök egy pasival, aki egy lúzer. Mondjuk adtok neki egy esélyt, de nem igazán néz ki jól, buta, féltékeny, önértékelési zavarral küzd, a nők nem vonzódnak hozzá, stb.
Kidobjátok, de évek múlva találkoztok vele egy összejövetelen, és teljesen megváltozott. Jó a megjelenése, elégáns. A szókincse választékos, magabiztos, de egy higgadt ember benyomását kelti. Kiderült, hogy elvégezte az egyetemet, és jó anyagi körülmények között él egy gyönyörű nővel külföldön. Ennek ellenére sok nő veszi körül már ott helyben is. Elsőre nem is akarjátok elhinni, hogy ő az.
Hogyan reagálsz?
#10 abszolút becsülendő, ha valaki rossz alapokkal sokra jut, ez tagadhatatlan. Főleg, ha előtte jelét se mutatta a fejlődésre.
Kérdésre válaszolva, örülnék, hogy sikerült összeszednie magát, de nem irigyelném az életét, vagy gondolnék arra, hogy mit vesztettem. De ehhez hozzá tartozik, hogy nekem se megy rosszul a sorom, boldog kapcsolatban élek, hamarosan megházasodunk, házat veszünk... Stb.
"Ennek ellenére sok nő veszi körül már ott helyben is"
Én is változtam, és nem tudom, ez nekem miért lenne vonzó, hogy csajok veszik körül. Ezt pasiknak kellett volna írnod. Ha nem tudnám, hogy ő, nem nézném meg a legyeskedő nők miatt annyira, hogy felismerjem.
Lehet, hogy neked nem lenne vonzó, 13-as. De egyébként azt kimondhatjuk, hogy pozitív a nőknek, ha egy férfit elfogadnak más nők. De megvan a fordítottja is: ha azt látja egy nő, hogy a szeme előtt dobnak ki egy pasit, 1-2-3 nő, akkor negyedikként feltehetően ő is ki fogja dobni.
Ez amolyan pszichológiai jelenség.
"azt kimondhatjuk, hogy pozitív a nőknek, ha egy férfit elfogadnak más nők"
Miért érdekelne engem, hogy más nőkkel mi van? Más nők max akkor érdekelnének, ha leszbi/biszex lennék.
Kérdező, ha egy férfira tapadnak a nők, akkor sosem álltam be a sorba, számomra nem volt nőként vonzó egy ilyen helyzet.
Meglepődnék, ha az exem 10 év alatt ennyire sikeres lenne, de örülnék neki, most is remélem, hogy egyenesbe kerül az élete.
Ez a te véleményed. De ne nyissunk vitát a kérdésem alatti leírásom egy mondatából, másfelé vinné a beszélgetést az eredeti témától.
A 12-es válaszolóhoz hasonló vélemények érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!