Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire ez az értékrend?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire ez az értékrend?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, és online ismerkedéskor a ferfiak második kerdése az, hogy mivel foglalkozom. Kezd ez irritálni, mintha valami vizsgán lennék, ahol valójában nem a személyisegem a lényeg, hanem az anyagi helyzetem. Mi van ha valaki jelenleg munkanélküli de jószivű, kedves, odaadó, hűséges, és mi van ha valaki felső vezető de embereileg az ellentete a másik verziónak? A lényeg a foglalkozás?
2022. jan. 12. 11:25
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
80%
38 Igazad van, bőven elég, ha a kérdésre kapott reakciója miatt ítélik el, teljes joggal.
2022. jan. 12. 13:59
 42/50 anonim ***** válasza:
41%

Mindenki engem pontoz le, pedig csak felhívtam a figyelmeteket, hogy mi lehet a baja a kérdezőnek, mert mindenki értetlenkedik hogy miért ne kérdezzenek rá a foglalkozására!

Én csak leírtam, hogy mi lehet a gond!

Én mindenkit megértek aki itt válaszolt, csak én megpróbáltam a "dolgok mögé nézni", erre még én vagyok lepontozva, pedig csak egy más szemléletből próbáltam megközelíteni, hogy miért tehette fel ezt a kérdést!

Kb. mintha én lennék a bűnös a kérdés miatt! :)

#38 vagyok

2022. jan. 12. 14:09
 43/50 anonim ***** válasza:
42%

Félreértettél, én nem pontoztalak le!

2022. jan. 12. 14:23
 44/50 anonim ***** válasza:
42%

Kaptál tőlem egy zöldet, tudom hogy nem te sugalltad hogy ciki, bocsi ha úgy tűnt mintha így érteném és veled akarnék vitába szállni.

2022. jan. 12. 14:26
 45/50 anonim ***** válasza:
77%

Nem a pontozás ebben az egészben a lényeg (amúgy köszi a zöldet).

Csak azon szoktam elképedni, hogy egyesek nyomják a piros gombot, ha valaki nem anyázza a kérdezőt, hanem megpróbál elgondolkodni, hogy pl. miért nem szeretné ha a munkájáról kérdeznék, és miért inkább a belső értékei alapján akar érvényesülni.

Persze a mai világban úgyis mindenki megkérdezi, hogy mit dolgozik.

Olyanról is hallottam, hogy van akinek egy párkapcsolat lehet a "kiugró", hogy elkerüljön egy másik (nagyobb) városba, mert ahol ő él ott nincs munkalehetőség, viszont egyedül nem tud kigazdálkodni egy albérletet. Szóval van olyan ember aki munkanélküliként ezért "vetemedik rá" a párkeresésre. Félreértés ne essék, nem azért hogy lehúzza a másikat, hanem mert két embernek könnyebb együtt boldogulni!

Szóval ismeretlenül senki felett nem szabad ítélkezni.

2022. jan. 12. 14:39
 46/50 anonim ***** válasza:
89%

"Viszont ahhoz hogy az illetőt emberileg jobban megismerje valaki, szerintem nem indiszkrét kerdésekkel kell indulni."

Nem indiszkrét, ha idegennel találkozol akárhol és szóba elegyedtek, akkor is elég hamar feljön a munka, mert semleges téma, és általában a többség dolgozik.

Mellesleg azt mondod, a munkáról lehet hazudni - hát arról is, hogy milyen ember vagy.

2022. jan. 12. 14:56
 47/50 anonim ***** válasza:
89%

Jé, meglepett, hogy ezt a kérdést így fordítod. Én a mivel foglalkozol kérdésre arról beszélnék, hogy mi a hobbim, mert a munkám, az tökre uncsi. Nekem ez a kérdés nem azt jelenti, hogy mennyit keres a másik, ezt én amúgy sem firtatom, hanem, hogy mi foglalkoztatja a világban. Itt inkább a magad kétségeiről van szó szerintem. Remélem hamarosan úgy alakul, hogy elégedett leszel magaddal!

49f

2022. jan. 12. 15:41
 48/50 anonim ***** válasza:
83%
Ez egy teljesen átlagos kérdés. Nem azt akarja tudni a másik, hogy mennyit keresel, hanem azt, hogy mivel töltöd az időd nagy részét. Ha éppen nincs munkád, akkor nyugodtan mondhatod, hogy most nincs, de előtte ezt és ezt csináltad, vagy ilyen és olyan területen szeretnél elhelyezkedni és most keresed a lehetőségeket. Nem tudom elképzelni azt, hogy emiatt bárki elítélne vagy abbahagyná az ismerkedést. Ha pedig mégis, akkor nyilván azt az illetőt te sem szívesen látnád az életed részeként, úgyhogy ez még szűrőnek is tökéletes!
2022. jan. 12. 17:20
 49/50 anonim ***** válasza:
0%

Egyfajta fokmérő ugyan, de ezt leginkább nektek, nőknek kööszönhetjük, mert ti vagytok mindig oda, hogy "Jaj, ha legalább nem informatikus a pali, akkor menjen a p*ba!", így csak visszaköszön feléd/felétek is ez a fajta hozzáállás.

Nyugi, engem is offolnak a nők, mert csak egy mezítlábas, közönséges, ócska szociális területen dolgozó senkiházi vagyok...

2022. jan. 12. 17:46
 50/50 anonim ***** válasza:
76%
49: Baromira nem számít pedig. Én informatikus vagyok, randim sem volt sosem :)
2022. jan. 12. 17:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!