Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire ez az értékrend?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire ez az értékrend?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, és online ismerkedéskor a ferfiak második kerdése az, hogy mivel foglalkozom. Kezd ez irritálni, mintha valami vizsgán lennék, ahol valójában nem a személyisegem a lényeg, hanem az anyagi helyzetem. Mi van ha valaki jelenleg munkanélküli de jószivű, kedves, odaadó, hűséges, és mi van ha valaki felső vezető de embereileg az ellentete a másik verziónak? A lényeg a foglalkozás?
2022. jan. 12. 11:25
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
83%
mondjuk a kivel laksz a melo es a jogsi azok relevans kerdesek. az h milyen autod van az nem. bar a legtobb kan az autob**i szoval nem az erteke miatt kerdezi meg hanem mert oszinten erdekli a kocsid
2022. jan. 12. 12:34
 32/50 anonim ***** válasza:
80%
Érdekes, tőlem nőként a büdös életben nem kérdezte senki, van-e jogsim, autóm, pedig sokakkal leveleztem. Lehet nem egy korosztály vagyunk, negyvenes férfiak nem tesznek fel ilyen kérdéseket. Ahogy írtam, saját lakás / albérletre volt, aki rákérdezett. Nekem nem gáz.
2022. jan. 12. 12:34
 33/50 anonim ***** válasza:
87%

Azt hogy mivel foglalkozol, mindenki meg fogja kérdezni.

Ha megfigyeled még a régen látott ismerősök is rögtön megkérdezik. Ha munkanélküli vagy, akkor addig ne keress párt amíg nincs munkahelyed. Még az is lenézi a munkanélkülieket aki azt hangoztatja, hogy nem. Csinálhatsz te bármit a mai világ pénzközpontú. Hiába vagy te jószívű, odaadó meg hűséges, ha megtudják hogy munkanélküli vagy, akkor azt fogják választani akinek van munkája. Az emberek előre kalkulálnak, ha valakivel összejönnének, kinek mennyi a bevétele. Senki nem akar egy munkanélkülivel együtt lenni (ez alól kivétel persze ha házasság alatt az egyik fél elveszti a munkáját). Ilyen világot élünk, ez van. Le lehet pontozni, de ez az igazság.

2022. jan. 12. 12:54
 34/50 anonim ***** válasza:
86%

Bevallom, én is meg szoktam kérdezni. Nem az anyagi helyzet miatt, de sokan szeretik a munkájukat, szeretnek róla beszélni, gyakran a munka és a hobbi is kapcsolódik, stb.

Szerintem erre lehet őszintén válaszolni, én is szoktam. Akkor is, ha munkanélküli vagy. Beszélhetsz arról, hogy korábban mit dolgoztál vagy hogy a jövőben mit szeretnél dolgozni.

Minden kérdést lehet vallatásnak/vizsgáztatásnak venni. Jó esetben nem csak abból áll egy beszélgetés, hogy az egyik kérdez valamit, a másik meg válaszol. De ha igen, az nyilván nem nyerő.

Nyilván egy emberileg vállalhatatlan nővel nem jönnék össze. Ugyanakkor az, hogy kedves, önmagában kevés, ha mondjuk soha életében nem akar dolgozni. De ha éppen nincs munkája valami miatt, az egyáltalán nem kizáró ok.

De szerinted mik a jó kérdések? Vagy hogy érdemese kezdeni egy beszélgetést?

Az is furcsa lenne, ha azt kérdezném, hogy kedves vagy-e. :)

2022. jan. 12. 13:09
 35/50 anonim ***** válasza:
34%
30 # hát van benne valami... De az, hogy a szia utána amiket írtam ezeket a kérdéseket szegezik egyből neked... Azért ne haragudjunk. Ezt az ordas nagy lepontozast se értem azért.... 29 voltam
2022. jan. 12. 13:37
 36/50 anonim ***** válasza:
86%
Nő vagyok és társkeresőn ismertem meg a páromat. Engem valahogy sosem zavart, ha megkérdezték, mivel foglalkozom, ez is az ismerkedés része. Mit kérdezzen meg az első napokban? Ha a melltartód méretét kérdezi, akkor meg az a baj 😂
2022. jan. 12. 13:40
 37/50 anonim ***** válasza:
83%
Nem olvastam a kommenteket, de ilyen súlyos komplexusokkal inkább ne ismerkedj, mert alkalmatlan vagy párkapcsolata. Nem is értem, hogyan merészeli valaki megkérdezni, hogy mivel töltöd a napod minimum harmadát, botrány :D Ezen csak valami kitartott pitsa sértődik meg.
2022. jan. 12. 13:44
 38/50 anonim ***** válasza:
30%

Valószínű (nem biztos) hogy a kérdező munkanélküli.

Utalt rá a #6. és #7. válaszban. Mit nem lehet ezen érteni? Ő azt szeretné ha a személyisége alapján foglalkoznának vele a férfiak és ne azon bukjon el a történet, hogy ő mivel foglalkozik. Gondolom ezért nem halad a társkeresésben. Nem szeretné ha bárki ezek alapján ítélné meg.

2022. jan. 12. 13:51
 39/50 anonim ***** válasza:
86%

De mi abban a ciki, ha valaki átmenetileg munkanélküli?

- és mit dolgozol?

- hát alapvetően vonatkerék pumpáló vagyok, most éppen xy ok miatt nem dolgozok, épp keresgélek.

Szerintem ebben nincs semmi szégyellnivaló. Az emberek nagyrésze manapság nem a pályakezdő helyéről megy nyugdíjba, simán benne van az életben néhány munkanélküli időszak. Lehet én gondolkozok furán, de ebben nincs semmi extra.

2022. jan. 12. 13:55
 40/50 anonim ***** válasza:
87%

Incel troll.

"a foglalkozás firtatását indiszkrétnek tartom"

Alap dolog. Rettentően hozzátartozik az emberhez, hogy mi a foglalkozása, mit tanult, milyen terület érdekli, mivel tölti a napjait.

2022. jan. 12. 13:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!