Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire ez az értékrend?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire ez az értékrend?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, és online ismerkedéskor a ferfiak második kerdése az, hogy mivel foglalkozom. Kezd ez irritálni, mintha valami vizsgán lennék, ahol valójában nem a személyisegem a lényeg, hanem az anyagi helyzetem. Mi van ha valaki jelenleg munkanélküli de jószivű, kedves, odaadó, hűséges, és mi van ha valaki felső vezető de embereileg az ellentete a másik verziónak? A lényeg a foglalkozás?
2022. jan. 12. 11:25
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
85%
Kerdezo, elarulod vegre miert szegyelled a munkad v annak hianyat?
2022. jan. 12. 11:43
 22/50 anonim ***** válasza:
94%
#19 Ez hatalmas hülyeség, mert amikor megismertem a feleségem pontosan tudtam, hogy minimálbért keres. Mégis randira hívtam és boldogan élünk.
2022. jan. 12. 11:44
 23/50 anonim ***** válasza:
83%

Na jól van, a pontozásból ki is derült, hogy a Kérdező a 33% -os unatkozó pasi. Nem is tudom, miért válaszoltam neki, amikor nyilvánvaló volt, hogy normális nő nem kérdezne ilyen hülyeséget.

2022. jan. 12. 11:45
 24/50 anonim ***** válasza:
89%

Ja gondolom nincs munkad es ezert zavar. Ha ennyire zavar addig ne ismerkedj ,egyetemistakent en is rettegtem a randiktol,gondoltam egy 25 eves csaj akinek meg van egy eve es diakmelozni se nagyon tud vagy akar azert a kis penezert mit mondjon egy randin?nem akarom,hogy azt gondoljak el kell tartani stb .Szoval igy nem is randiztam.Aztan lett egy fix diakmelom ahol diploma utan is vartak,lett randin es azota kapcsolatom is van.

Valoban kellemetlen lehet neked munkanelkulikent ami ertheto,sokan el fognak menekulni az tuti. De en sem szivesen ismerkednek forditva munkanelkulivel sajnos ez ilyen.

2022. jan. 12. 11:45
 25/50 anonim ***** válasza:
84%

Mit kéne kérdezzen amúgy...? Nő vagyok és neten ismertem meg a vőlegényemet. Más férfiak is, akikkel előtte beszélgettem online, megkérdeztük ki hány éves, merre él, kivel él, mivel foglalkozik, szabadidejében mit csinál, vannak-e gyerekei és tervez-e még további gyerekeket pl (nekem ez fontos volt, mert 1 fiam van és már nem szerettem volna többet, koromból adódóan).

Ezek teljesen egyszerű ismerkedő kérdések.

Volt olyan találkozóm, ahol a hapsit megcsalta, lehúzta a nejen és valószínűleg emiatt egyszer csak rákérdezett, saját lakásban élünk-e vagy albérletben. Nem éreztem sértőnek.

2022. jan. 12. 11:48
 26/50 anonim ***** válasza:
89%
Te jó ég, ilyen szörnyűséget kérdeznek, hogy mivel foglalkozol?! Végülis csak a napod harmadát töltöd vele, igazad van, ki a francot érdekel ez?!
2022. jan. 12. 12:12
 27/50 anonim ***** válasza:
88%
Nem mondom, hogy ez a legizaglmasabb kérdése egyike, de ha már ismerkedtek, miért baj az, hogy a másik rákérdez, mivel töltöd a hét legtöbb napját? Nem gondolom azt sem, hogy a foglalkozás miatt bárkit el kéne ítélni, de azért nem is lényegtelen kérdés. Nem a pénz miatt teszik fel sokan ezt a kérdést, hanem mert alapvetően érdekel, mi az, amivel foglalkozik a másik. A másik meg, akkor miről kérdezzen? A családodról? Na az egy még intimebb dolog, mert arról se beszél senki csak úgy minden előzmény nélkül. A kapcsolatodról? Na az meg ugye eleve tabu téma főleg az elején.
2022. jan. 12. 12:24
 28/50 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem teljesen evidens, hogy az embert érdekli hogy mivel tölti a másik az éber óráinak a felét... Nem is értem, mi irritáló van ebben.
2022. jan. 12. 12:31
 29/50 anonim ***** válasza:
6%

Na... Azt hittem csak velem csináljak.

No vagyok, 29.

Az első 3 kérdés amit nekem szegeznek!

Kivel lakom és hol, van e jogsim, milyen autóm van... Majdnem a fizetésére kérdezték rá... Őszintén ez nem normális. Egyből egymás zsebében turkálni? A kérdezővel kell teljesen egyet értenem mert tényleg olyan mintha nem is maga az ember hanem az anyagi helyzeted érdekelne a másikat!!!

Már bocs, de nagyon gázok a mai pasik. Én szó nélkül el köszönök tőlük és kész

2022. jan. 12. 12:31
 30/50 anonim ***** válasza:
13%
29# Valahol teljesen érthető, hogy az ember kíváncsi arra, hogyan éli a mindennapjait a másik, mert az elég meghatározó lehet a későbbiekben. Viszont én ismerkedés elején ezeket soha nem szoktam firtatni, előbb mindig inkább magamról beszélek és ha úgy látom, hogy a másik is vevő rá és megnyílik, akkor tereljük a témát ebbe a mederbe. Nem jó "pasikkal" ismerkedtél eddig :))) mert sokan vannak úgy mint én
2022. jan. 12. 12:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!