Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnél olyannal, aki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyannal, aki a múltban alkalmanként drogozott?

Figyelt kérdés

Tehát az illető sosem volt függő, bulikban viszont kipróbálgatott ezt-azt.

Amennyiben nem, miért nem?

Nemet és kort is írjatok, ha lehet.

Bármilyen választ elfogadok, senkit nem fogok lepontozni.

2022. jan. 11. 19:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%
Össze. Anno en is hasznaltam bulikban bogyot, neha kokot, fuvet. De sosem volt rendszeres, fel evente 1-2 alkalommal. Aztan kinottem.
2022. jan. 11. 21:56
 12/13 anonim ***** válasza:
63%
Az attól függ, milyen múltban. Én fiatalon az összes akkori könnyű drogot kipróbáltam, volt, amit többször is. Csakhát a legutóbbi is kb.20 éve volt. Nem hiszem, hogy komolyan befolyásolná a kapcsolatunkat😂 Amúgy akkoriban éltem is együtt egy függő sráccal.(Én akkor már túl voltam a kipróbálásokon, ő meg egy elvonón, szóval tiszta volt, amikor összejöttünk, de visszaesett.) Mellette se nyúltam semmihez. Azóta viszont utálom a drogosokat és minden drogot, teljesen zéró tolerancia van nálam a párom drogozását illetően, de az a jelenre, a jövőre és a közelmúltra vonatkozik. Szóval az vicces lenne, ha ő meg azért nem jönne össze velem, mert 20 éve kipróbáltam ezt-azt. Kevés nálam "drogellenesebb" embert ismerek.
2022. jan. 12. 01:55
 13/13 anonim válasza:
79%
Igen én összejönnék, de én jelenleg is függő vagyok. Nekem nem számítana hogy a múltban mit csinált. Vagy az sem hogy most is használna e cuccot, vagy függő lenne-e. Viszont az tudni kell rólam hogy bikát szívok, és kristállyal lövöm magam, szóval velem 5 évnél tovább nem érdemes már tervezni. Kb ezt várnám el a másik féltől is, mert nem szeretném ha utána meg neki szenvednie kelljen. Meg falun lakom, és közmunkásként dolgozok, és vannak itt még alkohol problémáim is. Nyilván ezzel az élettel én sosem jutok előrébb. Ennek ellenére nekem is hiányzik a szerelem, csak ezen az úton várhatóan nem botlok már bele. (36/F)
2022. jan. 12. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!