Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyannal, aki a múltban alkalmanként drogozott?
Tehát az illető sosem volt függő, bulikban viszont kipróbálgatott ezt-azt.
Amennyiben nem, miért nem?
Nemet és kort is írjatok, ha lehet.
Bármilyen választ elfogadok, senkit nem fogok lepontozni.
Igen, életemben egyszer én is szívtam vicces cigit.
45N
Nem.
Gimibem az egyik legjobb barátnőm utolsó év vége fele kezdett függő lenni, kb mindent is. Láttam milyen hatással van rá...
Szimplán nekem nem fér bele az értékrendembe. Ennyi.
És itt most nem arról beszélek, ha valaki 1x-1x elszívott egy füvescigit egy házibuliban. Az belefér.
De bármi egyéb ami proper kábítószer az nem.
Össze. Egy kísérletnek fognám fel, mert arra lennék kíváncsi, hogy tényleg letette-e a drogot, vagy hazudik saját magának, és nekem is.
Mivel alapvetően nem kötődöm érzelmileg semmilyen nőhöz, ezért a kísérlet negatív kimenetele után lelkiismeret furdalás nélkül dobnám ki. Tanulságos történet lenne.
Nem
Mert kutyából nem lesz szalonna. Én sem drogoztam, 16rveden szívtam el egy füves cigit ennyi volt. Aki ennél jobban bele ment az kösz nem
F/33
7/7
Na igen a jó öreg 'aki nálam többet drogozott az a drogos' logika a legtöbben ugyanezt csinálják csak éppen alkohollal. Az az alkoholista aki többet iszik mint én. Ez az általános hozzáállás.
Én már öreg vagyok így nem akarok össze jönni senkivel a feleségem is elég nekem .
De igen, össze. Fiatalon rendszeres fogyasztó voltam az akkori cuccok mindegyikét használtuk szórakozásra. Sűrűn azokat ami fizikai függőséget nehezen okoz.
Barátaimmal együtt ez normális szórakozás volt.
Ezen barátaim jelenleg egyetemi tanarok, programozók, talan én vagyok a leggyengébb láncszem 2 gyerekes családapa 3 idegen nyelv és egy főleg importtal foglalkozó 30+ főt foglalkoztató cég tulaja, nem dohányzom és évente max 2-3 X iszom alkoholt akkor se matt részegre, hanem 1-2 pohár bor erejéig.
Senki se lett se munkakerülő , van akivel nemrég vettem fel a kapcsolatot újra mert a tévében bemutatták a cége fejlesztését mint vilagszenzacio.
Ezek után úgy gondolom hogy az előítéletnek nincs helye , így én nem ez alapján ítélkezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!