Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a "helyes" hozzáállás egy nő túlsúlyához?
Gyakran belefutok abba hogy van egy jó adottságú nő, de sajnos van rajta jól látható fölösleg. Nyilván ha túl sok akkor nem is tartom vonzónak, de sokszor van olyan aki PONT határeset. Van egy kis pocak, meg úszógumi, azt mondom így még ÉPPEN oké, de ha már 5 kilót felszed akkor már nem.
Na ilyenkor mi a helyes hozzáállás?
A, "Nem fogadom el olyannak amilyen, blablabla", és nem is szabad olyat mondani egy nőnek udvariasan, támogató szándékkal hogy egy picit fogyózzon.
B, Vagy mindenkinek adni kell egy esélyt, hát ha az én támogatásomra picit formába rázza magát? (Bár ez is hülyén veszi ki magát. Adjak neki ultimátumot, vagy mi? Ha nem sikerül neki így jártam?)
Nekem is volt egy ilyen nőm (már értem hogy sokan miért hordja a passzos farmert köldök fölött), de csak rossz tapasztalatom volt vele.
Tudta magától is hogy pár kilót le kéne adnia, én próbáltam tanácsokat is adni neki, de szart rá, cserébe önbizalom hiányos volt, féltékeny, meg nekem hisztizett hogy "jaj a munkahelyen felbasztak és mérgemben megettem egy nagy tábla milkát"...
MIELŐTT bárki habzószájjal nekem esne!
- NEM, nem 40+ anyukákról beszélek, hanem életerős 20-30 közötti nőkről, akiknek nem sok kifogásuk lehet hogy elhagyják magukat (ugyan úgy mint a férfiaknak).
- És igen, én is odafigyelek a súlyomra, megjelenésemre, és nem egy fitneszlédi kell nekem, csak egy egészséges testalkatú, magára igényes nő, aki nem vállvonással intézi el hogy már a harmadik számmal nagyobb nadrágot kellett megvennie egy éven belől.
Hiszem, hogy értelmesebb nők vannak, minthogy belemenjenek ebbe a játékba.
1.miért kezdesz olyannal, aki határeset/nem felel meg?
2.ezek a nők is megérdemlik, hogy magukért szeressék őket. Mièrt akarod tőlük elvenni ezt a lehetőséget azzal, hogy rájuk erőlteted a f@szságodat?
3 ki az atyaúristen vagy, hogy te mondod meg, hogy ki egészséges és ki nem?
4.ki az atyaúristen vagy, hogy a szubjektív, senkit nem érdeklő véleményedet veszed alapnak, miközben azok a nők simán lehet, hogy rendben vannak magukkal, csinosnak érzik magukat?
5.kíméld meg őket magadtól, senkinek nem hiányzik egy barom, aki attól érzi magàt jobban, hogy a másikat b@sztatja.
6. Nekem ilyet benyögnél, vagy bármit, ami arra enged következtetni, hogy nem imàdod a külsőmet, csak megtűröd, de meg akarod változtatni, mert ekkora önző suttyó vagy, úgy repülnèl, mint macska.
A többi tahó válaszolónak pedig:nem beszólogatni kell meg ekézni az adott nőt, hanem olyat keresni, aki megfelel.Aki pedig nem felel meg, azt kikerülni, hadd találjon normális férfit magának.
Ne kezdj határesettel, plusz 5 kg bármikor bárkire felszaladhat. A legtöbb nőnek full elege van a paternalista mansplaning hozzáállásból. Mindenkinek van internete. Mindenki tudja, hogy a csoki hízlal, és a zöldség nem. Mindenki tudja, hogy mozogni egészséges, és formálja az alakot. Szóval nem tudom milyen tanácsot adhatnál, amit ne ismerne alapból az adott nő is.
Olyan nőnek szabad udvariasan, picit támogató szándékkal mondani, hogy fogyózzon, aki tanácsot kér, vagy akivel vékonyan jöttél össze, és jelentősebben meghízott az eredeti állapotához képest. Olyannak nem, aki alapból nem volt vékony, vagy aki nem kérdezte a véleményed a témában. Mert a kéretlen tanács igazából csak okoskodás. Az okoskodókat meg mindenki utálja.
Te mit reagálnál, ha valaki összejönne veled, aztán pusztán támogatásból előhozakodna vele, hogy amúgy kicsit csúnya az arcod, de ha megműttetnéd csak egy kicsit, akkor mennyivel jobb lehetnél?
"Te mit reagálnál, ha valaki összejönne veled, aztán pusztán támogatásból előhozakodna vele, hogy amúgy kicsit csúnya az arcod, de ha megműttetnéd csak egy kicsit, akkor mennyivel jobb lehetnél?"
Azért ez egy kicsit más, mivel az arcért olyan sok mindent nem lehet tenni. Ez kb olyan a péniszméret. Nem összehasonlítandó. Egyiken tud változtatni magától viszonylag könnyen (Túlsúly-> edzés, étkezés) a másikkal pedig nem tud mit kezdeni.
#23 Tudtam, hogy valaki ezt fogja írni. Ki szabja meg, hogy mi a viszonylag könnyű? Sok ember inkább bevállal egy plasztikát, minthogy egész életében diétázzon és sportoljon.
Mellesleg a kérdező NEM túlsúlyról írt. Hanem arról, hogy valaki a számára ideálisnál súlyosabb. Fogalmunk sincs, hogy ez mit jelent. De abból kiindulva, hogy úszógumis hasról, meg öt kilókról ír, gyanítom, hogy nem a tényleg orvosilag túlsúlyos nőkre céloz. Én pl 167 cm vagyok, és 60 kg. És sajnos, ha leülök, van úszógumim. De nem vagyok túlsúlyos, sőt, amúgy "jó adottságú nő" vagyok (hogy a kérdezőt idézzem). Namost, ha valaki összejönne velem így 60 kilósan, aztán pár hét múlva belengetné, hogy amúgy milyen jó lenne, ha lefogynék 55-re akkor nagyon kiakadnék, és dobnám. Mert ez nem egészségügyi kérdés, pusztán ízlés dolga. Pont ugyanannyira, mint pl egy orrplasztika.
De még ha ténylegesen túlsúlyos is a nő, akkor sincs senkinek semmi joga direkt azzal a céllal összejönni vele, hogy aztán lefogyassza. Olyat kell keresni, aki alapból tetszik. Ha ez nem megy, akkor pedig el kell gondolkodni, hogy talán mi magunk sem vagyunk épp matyóhímzések, ha ennyire nem jövünk be a másik nem számunkra vonzó tagjainak.
23 de pont ez az!!
Milyen jogon döntöd el egy nő helyett, hogy neki változtatnia kell?
És ha ő tetszik magának így? És ha ő csinos, vonzó így?
Én nem értem a pasik egy részét, hogy nektek automatikusan miért hiányosság az, ha valaki több kg, mint ami nektek megfelel. Tán körülöttetek forog a világ, vagy mi?
Csak az önbizalomhiányos, idióta nők akarnak valami senkiházi kritikája miatt változni.
A normálisak kivágják az ilyet, levonják a helyes következtetést, hogy aki ilyen érzések mellett jött össze velük, azt leköpni sem érdemes, és keresgélnek tovább olyan után, aki megérdemli őket.
Először is köszönöm az értelmes, segítőkész válaszokat!
Azért viccesek ezek a felháborodott kommentek! XD
Emberek, mi vagyunk a legkövérebb nemzet az EU-ban, és a negyedik legkövérebb a VILÁGON!
Legyen már egy kis önkritikánk...
Ja értem, a gonosz orvosok is rosszul állították össze azt a csúnya testtömeg indexet! XD Persze mindenki úgy hülyíti magát ahogy akarja, de nagyon röhejesek ez a "mi közöm","nincs jogom megmondani" kommentek.
A kérdésem lényeg csak annyi lett volna hogy próbálok egyrészt önkritikus lenni, nehogy irreális igényeim legyenek, másrészt amit írtam, hogy mennyire lehet megelőlegezni valakinek hogy majd picit összekapja magát.
Egyszerűen csak bosszant hogy csomó fiatal csaj elhagyja magát, pedig amúgy tetszenének. De persze, értem a hogy kár erőltetni...
Egy szinten igaz hogy ha akarna akkor utána tudna az interneten járni a dolgoknak, de az is igaz hogy már ezerszer meghallgattam olyan butaságokat kollégáktól hogy otthon felülésezik hogy fogyjon a hasából, meg szed XY pirulát a fogyáshoz, szóval azért na, elférne még némi felvilágosítás...
Az is vicces hogy amikor túlsúlyról van szó akkor mit képzelek, el kell fogadni, stb, de nem rég volt itt egy kérdés az alacsony férfiakról (amin nem lehet változtatni), és ott persze evidens volt hogy hát ha nem tetszik akkor nem tetszik... kettős mérce ;)
Nem volt célom bántani a nőket, ugyan úgy undorítónak tartom a beles, kocacsöcsös palikat, de na, én csak a nőket szeretem, az a probléma jobban érint engem XD
Milyen kettős mérce????
Az alacsony pasikkal sem áll szóba az a nő, akinek nem tetszenek, hanem keres magasat.
Mi ezen a kettős mérce???
Ha neked nem tetszik egy pluszos nő, akkor menj tovább, hagyd bèkén. Fog tetszeni majd másoknak.
Te valami megváltónak képzeled magad?
Ha ennyire ez a fétised, menj edzőnek, aztán aki kéri, annak adhatsz tanácsot.
De ne csodálkozz, hogyha kéretlenül tanácsolgatsz, elküld a halál f@szára, mert ő jól el van magával, az meg kit érdekel, hogy neked mi tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!