Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a "helyes" hozzáállás egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a "helyes" hozzáállás egy nő túlsúlyához?

Figyelt kérdés

Gyakran belefutok abba hogy van egy jó adottságú nő, de sajnos van rajta jól látható fölösleg. Nyilván ha túl sok akkor nem is tartom vonzónak, de sokszor van olyan aki PONT határeset. Van egy kis pocak, meg úszógumi, azt mondom így még ÉPPEN oké, de ha már 5 kilót felszed akkor már nem.

Na ilyenkor mi a helyes hozzáállás?

A, "Nem fogadom el olyannak amilyen, blablabla", és nem is szabad olyat mondani egy nőnek udvariasan, támogató szándékkal hogy egy picit fogyózzon.

B, Vagy mindenkinek adni kell egy esélyt, hát ha az én támogatásomra picit formába rázza magát? (Bár ez is hülyén veszi ki magát. Adjak neki ultimátumot, vagy mi? Ha nem sikerül neki így jártam?)

Nekem is volt egy ilyen nőm (már értem hogy sokan miért hordja a passzos farmert köldök fölött), de csak rossz tapasztalatom volt vele.

Tudta magától is hogy pár kilót le kéne adnia, én próbáltam tanácsokat is adni neki, de szart rá, cserébe önbizalom hiányos volt, féltékeny, meg nekem hisztizett hogy "jaj a munkahelyen felbasztak és mérgemben megettem egy nagy tábla milkát"...

MIELŐTT bárki habzószájjal nekem esne!

- NEM, nem 40+ anyukákról beszélek, hanem életerős 20-30 közötti nőkről, akiknek nem sok kifogásuk lehet hogy elhagyják magukat (ugyan úgy mint a férfiaknak).

- És igen, én is odafigyelek a súlyomra, megjelenésemre, és nem egy fitneszlédi kell nekem, csak egy egészséges testalkatú, magára igényes nő, aki nem vállvonással intézi el hogy már a harmadik számmal nagyobb nadrágot kellett megvennie egy éven belől.

2022. jan. 9. 22:27
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
93%
Ne kezdj olyannal, aki éppen határeset, ha nem bírod a túlsúlyt. TUdod, a legtöbben, nők és férfiak is, híznak idővel.
2022. jan. 9. 23:17
 12/31 anonim ***** válasza:
36%

Nekem sajnos nem jönnek be a túlsúlyos nők. Nagyon sok normális, kedves, intelligens nőt ismertem meg eddig, de vonzódni egyáltalán nem tudtam hozzájuk pont ez miatt. Lehet ettől szar ember vagyok majd más eldönti helyettem.

Határesetet meg hanyagold inkább.

"és nem is szabad olyat mondani egy nőnek udvariasan, támogató szándékkal hogy egy picit fogyózzon."

-Barátnőmmel ezt sokszor eljátsszuk egymással mikor tudjuk, hogy egy ideje elhanyagoljuk a testünket. (pl. karácsony) Viccnek jó de komolyan kár gondolni mivel az esetek többségében úgysem állnak neki dolgozni rajta.

B válaszlehetőség pedig csak egy álom :D

2022. jan. 9. 23:37
 13/31 anonim ***** válasza:
18%
Dagadt= lusta, igénytelen. Terveznél ilyen alapokra? Naugye
2022. jan. 10. 00:48
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

"és nem egy fitneszlédi kell nekem, csak egy egészséges testalkatú, magára igényes nő"

ennyi, megválaszoltad a helyes hozzáállást: keress ilyen nőt.

egyébként benne van a pakliban, hogy elkezd hízni, vagy igénytelenné válik, stb. - ez esetben beszélgetsz vele, hogy te nem ilyennek ismerted meg és ez így hosszabb távon nemigen lesz jó a kapcsolatra nézve, és miben tudsz segíteni (de ez utóbbi kérdésen eddigre már túl leszel mert aggódsz érte - igényes ember ugyanis akkor válik igénytelenné, ha már régóta nincs jó passzban lelkileg).

2022. jan. 10. 02:17
 15/31 anonim ***** válasza:
95%

Most ha már eleve párkapcsolatban vagy, akkor nem sok lehetőséged van. Talán ülj le vele (előtte igyál meg legalább 1 sört, hogy EXTRA türelmed legyen), és mondd el; imádod, szereted, vonzódsz is hozzá. De nagyon arrafelé tartanak a dolgok (nevezett testzsír százalék), hogy már nem fogod tudni megkívánni.

Neked pedig a szex is fontos egy kapcsolatban.

Hívd fel a figyelmét, hogy nem így nézett ki, amikor összejöttetek. Ráadásul még nagyon sokáig szeretnél vele lenni, és nem akarod hogy a túlsúlyból származó egészségügyi hátrányok rövidítsék ezt az időt.

Ennyit tudsz tenni mindössze. Mellesleg volt egy lényegi rész, amit említettél:

"csak egy egészséges testalkatú, magára igényes nő"

2022. jan. 10. 07:14
 16/31 anonim ***** válasza:
14%
Nem fog miattad változtatni, ellenben ha őszintén megmondod a véleményedet, elküld az anyádba. A 13-asnak van igaza: aki kövér, az lusta.
2022. jan. 10. 07:57
 17/31 anonim ***** válasza:
13%

13

CSÓRÓ= lusta, igénytelen. Terveznél ilyen alapokra? Naugye

2022. jan. 10. 09:28
 18/31 anonim ***** válasza:
68%
Senkit nem erdekel ki tetszik neked.
2022. jan. 10. 11:04
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Alulképzett = lusta, igénytelen

Ugyan már, aki kövér nem lusta, ahogy a többiek sem feltétlen.

Szerintem Ne kezdj olyannal, aki határeset nálad. Ha nem találsz olyan nőt, csak mondjuk 100-ból egyet, akinek az alakja megfelelne, akkor viszont magadon változtass, mert ez már kényszeres viselkedés a részedről, ha ki vagy élezve ennyire az alakjára.

Mindenkinek más a túlsúly jelentése.. van, aki a tónusos sovány sportos testhez méri azt az 5 kilót, más a BMIhez, más meg alapból a husisabbakra bukik, de nála is van egy határ, ami felett már túlsúlyként hivatkozik a zsírra.

Gyanítom, hogy te a tökéletes sportos tónusosan vékony alakhoz nézed azt a plusz pár kilót.. Amennyiben igen, akkor kezeltesd a perfekcionizmusod. Ha csak simán 170/65ös átlagosan zsíros, izmos nők jönnek be, és ahhoz képest van rajta 5 kiló felesleg, akkor még elnézhető a dolog, keresgélj többet.

Egyébként szegényebb területeken könnyebb soványakat találni, nyugodtan ki lehet mozdulni a környezetedből, ha ez ennyire fontos neked.

2022. jan. 10. 11:21
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
A 13-as és 17-es versenyző lefedi a társadalom általános hozzáállását a legtöbb témában, amit általában illatos hazugságokkal és kifogásokkal próbál elleplezni a többség. Undorító egy világ ez!
2022. jan. 10. 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!