Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve szétmentünk az exemmel. Kiderült, hogy nagyon szeret, és hiányzom neki. Kb 1 hete kezdtünk el újra beszélni. Tudtok adni tippeket, hogy hogy hódítsam vissza?
Az én hibámból mentünk szét, ezt nem szeretném részletezni. Én is szeretem őt, és bármit megtennék érte. Elhívjam találkozóra, vagy várjam, míg ő lép?
27N, ő 28F
Mennyire nyitott feléd? Mit tudsz róla ? Van új kapcsolata, randizgat másokkal? Őt hogy érintette a szakítás? Ki mondta ki a végső szót ?
Kicsit keveset lehet tudni ahhoz, hogy így segítsünk. Viszont ha rákérdezel, akkor igazából kiderül , hogy ő hogyan áll hozzád.
A szakításunk után teljesen bezárkózott, alig találkozik emberekkel. Depressziós lett, ahogy én is. Ő mondta ki a végső szót, mikor szakítottunk. Már együtt is éltünk.
Rákérdeztem nála, egyelőre nem tudott egyértelmű választ adni, szerintem küzd még magával. Azon vagyok, hogy megtörjön a jég, de erőltetni sem akarom, mert akkor elüldözöm.
Megmutattad neki az igazi arcod, akkor kiábrandult belőled. Most rájöttél,hogy úgysem.talalsz jobbat es megis szeretnéd?
Mit gondolsz mi fog változni? Megváltozik a szemwllyiséged?
Vétettem hibákat, de nem vagyok rossz ember.
Lényegében nem tudunk meglenni a másik nékül, de nem azért, mert nem találtunk jobbat.
Köszönöm a biztatást, #7!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!