Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fél éve szétmentünk az exemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éve szétmentünk az exemmel. Kiderült, hogy nagyon szeret, és hiányzom neki. Kb 1 hete kezdtünk el újra beszélni. Tudtok adni tippeket, hogy hogy hódítsam vissza?

Figyelt kérdés

Az én hibámból mentünk szét, ezt nem szeretném részletezni. Én is szeretem őt, és bármit megtennék érte. Elhívjam találkozóra, vagy várjam, míg ő lép?

27N, ő 28F

2022. jan. 6. 09:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire nyitott feléd? Mit tudsz róla ? Van új kapcsolata, randizgat másokkal? Őt hogy érintette a szakítás? Ki mondta ki a végső szót ?

Kicsit keveset lehet tudni ahhoz, hogy így segítsünk. Viszont ha rákérdezel, akkor igazából kiderül , hogy ő hogyan áll hozzád.

2022. jan. 6. 09:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalás?
2022. jan. 6. 09:49
 3/11 A kérdező kommentje:

A szakításunk után teljesen bezárkózott, alig találkozik emberekkel. Depressziós lett, ahogy én is. Ő mondta ki a végső szót, mikor szakítottunk. Már együtt is éltünk.

Rákérdeztem nála, egyelőre nem tudott egyértelmű választ adni, szerintem küzd még magával. Azon vagyok, hogy megtörjön a jég, de erőltetni sem akarom, mert akkor elüldözöm.

2022. jan. 6. 09:50
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem megcsalás volt.
2022. jan. 6. 09:51
 5/11 anonim ***** válasza:
48%

Megmutattad neki az igazi arcod, akkor kiábrandult belőled. Most rájöttél,hogy úgysem.talalsz jobbat es megis szeretnéd?

Mit gondolsz mi fog változni? Megváltozik a szemwllyiséged?

2022. jan. 6. 10:25
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
Hát ha lényegében miattad mentetek szét, most mit akarsz? Attól hogy menet közben nem találtál jobbat, attól ez még nem jó, ha régen sem volt.
2022. jan. 6. 10:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki csinál balf..ságot az életében (még azok is akik itt leszóltak azt se tudva mi volt a konkrét dolog, csak nem merik bevallani!) csak minden pár másképp reagálja le! Nálatok ez mosolyszünettel ment. de ha tényleg úgy éreztek egymás iránt mint ahogy leírtad szerintem egy kávé meghívásból nem lehet baj! Nem tolakodóan, nem a közepébe csapva! Hajrá!
2022. jan. 6. 10:50
 8/11 A kérdező kommentje:

Vétettem hibákat, de nem vagyok rossz ember.

Lényegében nem tudunk meglenni a másik nékül, de nem azért, mert nem találtunk jobbat.

Köszönöm a biztatást, #7!

2022. jan. 6. 10:52
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Te hibádból mentetek szét, akkor neked kell most lépni
2022. jan. 6. 10:59
 10/11 anonim ***** válasza:
35%
Persze, biztos minden tökéletes volt azért lett szakítás. :)
2022. jan. 6. 11:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!