Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fél éve szétmentünk az exemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éve szétmentünk az exemmel. Kiderült, hogy nagyon szeret, és hiányzom neki. Kb 1 hete kezdtünk el újra beszélni. Tudtok adni tippeket, hogy hogy hódítsam vissza?

Figyelt kérdés

Az én hibámból mentünk szét, ezt nem szeretném részletezni. Én is szeretem őt, és bármit megtennék érte. Elhívjam találkozóra, vagy várjam, míg ő lép?

27N, ő 28F

2022. jan. 6. 09:27
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Hol írtam, hogy minden tökéletes volt? Nyilván nem volt az, de nem is ezt kérdeztem.
2022. jan. 6. 11:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!