Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet legkönnyebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet legkönnyebben orvosokkal,ügyvédekkel,politikusokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nekem ők a zsánereim.

Ezek a foglalkoztatások vonzóvá, kívánatossá tesznek egy férfit.

Nem tudom mitől elítélendőbb, mint az, aki a tűzoltókat szereti, ilyen is van sok.

A kérdés,hogy hol lehet velük a legkönnyebben ismerkedni?

2022. jan. 5. 14:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem politika kategória.
2022. jan. 5. 14:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Orvosok: kórházban, rendelőben.

Ügyvéd: válóperes tárgyalásokat ajánlom.

Politikusok: kampány rendezvények.

2022. jan. 5. 14:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ok ugyan olyan hus-ver emberek mint minden egyes foldi halando. Ugyan ugy es ugyan ott tudsz veluk ismerkedni mint a civil emberekkel ... felteve, hogy hasonlo helyekre jartok.

Kutyasetaltataskor sokszor talalkozom ilyen szamodra csodalatos emberekkel es kepzeld, tok ugy viselkednek mint ha hetkoznapi emberek lennenek :)))

2022. jan. 5. 14:33
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Tapasztalataim szerint Hawaiin.
2022. jan. 5. 14:38
 5/10 anonim válasza:
Melegbárokban
2022. jan. 5. 14:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan bárba nem is mennék ahol nincs fűtés! :D
2022. jan. 5. 14:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Orvos vagyok (de nem ismerkednék, nős vagyok) és ugyanolyan helyekre járok, mint bárki más. Élelmiszerbolt, fodrász, étterem, strand, estébé. (Persze nyilván egy színházban nagyobb eséllyel találkozol értelmiségi foglalkozást űzővel, mint egy késdobáló kocsmában.) De nincs a homlokomra írva a foglalkozásom, sima egyszínű pólót hordok vagy csíkos/kockás inget és van egy strébereknek való, száz éve nem divatos, ámbár annál pontosabb digitális karórám.
2022. jan. 5. 14:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
6-os. Nem tudom hogy ezen sírva röhögjek vagy nagyon fájjon.😂😂😂
2022. jan. 5. 15:21
 9/10 anonim ***** válasza:
54%
El kéne érned valamit az életben, utána vágyakozni ezekre! Végezd el az orvosit és akkor lesz orvos párod. Van az a szint ami után nem megyünk alá! Ostobenkó!
2022. jan. 5. 19:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Konferenciák
okt. 5. 19:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!