Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem van párkapcsolatra, ha külsőre átlagos / kicsit átlag alatti fiú vagyok, de minimum Sofia Carson szintű nők jönnek be?
Figyelt kérdés
Hogy lássátok kiről van szó:
Szóval az ehhez hasonló kinézetű, stílusú vagy jobban kinéző nők jönnek be.
2022. jan. 2. 16:13
1/8 anonim válasza:
Az esélyed nulla százalék egy ilyen nőre átlagos vagy átlag alatti külsővel!
2/8 anonim válasza:
Nem egy hűdenagyon bombázó a csaj, átlagos ha a testét is figyelembe vesszük. Sztem van esélyed, de nem túl sok, kicsit föntebb van nálad.
3/8 anonim válasza:
Bár tudni kéne neked mit jelent az átlagos/átlag alatti külső. Úgy jobban meg tudnánk állapítani mennyi az esélyed. Küldesz képet magadról?
2es voltam
4/8 anonim válasza:
Mindenki ugyanannyira értékes a nagy egészszempontjából.
5/8 anonim válasza:
Ez csak egy közhely! Kár hogy az emberek nem így gondolják!
Aki szép az különbnek érzi magát másoknál.És hajlamos lenézni a másikat.
Aki meg ronda az önbizalma a béka s.gge alatt van!
6/8 anonim válasza:
Van aki nem is tudja, hogy szép. Ha nem ez a fő szempont, még szimpatikus is lehet.
7/8 anonim válasza:
Nem túl sok, kivéve, ha:
- összefutsz egy lánnyal, akinek nagyon nem fontos a külső (bár miért várod azt el, hogy ő ne legyen felszínes, amikor te az vagy...)
- valami másban naggggyon nagyot tudsz virítani (humor, duma, pénz)
8/8 anonim válasza:
Nekem meg a kis aranyos pufók és duci lányok jönnek be. Szerinted van esélyem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!