Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 22 éves lány/nő MINIMUM hány éves fiúval/férfival lehet képes egészséges, komoly párkapcsolatot kialakítani?
Mindkét nemnek pont ugyanolyan teher, ha a társa kevesebb nála, és ezt a tényt nem írja felül a társadalmi norma.
Nem értem miért kell ezt a viszonyulást kettős mércével megkülönböztetni.
Mindenkinek a saját képességeihez és fejlettségi szintjéhez mérten kéne társat választani, nem pedig általános szabályként elkönyvelni, hogy ahol nagyobb számok vannak, az a jobb, fejlettebb, tehát az lesz a férfi - ahol kisebbek a számok, az lesz a nő, mert a nők ilyen kis bénák, hogy idősebb, tapasztaltabb férfi nélkül semmire sem képesek.
Más perspektívából: Rám nézve sértő, hogy csak húgom korabeli barátnőm lehetne, mert ez azt sugallja, hogy nem vagyok elég jó a saját korosztályomnak, mintha a képességeimet minősítenék.
Szerintem nem döntő a kor, hanem az, hogy a két fél legyen egy azonos szinten. Legyen az akár 2 év a nő javára, vagy négy a pasi javára.
Nálunk csak fél évvel idősebb a barátom, de nem érzem azt, hogy idősebb férfi kéne mellém. Sose szerettem volna apámkorabelivel járni :D
19/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!