Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevésbé vonzó egy nő, ha tudod, hogy foglalt, sőt gyerekei vannak?
#10 vagyok...
elszámoltam :)
Van olyan is aki összejön olyan nővel akinek van gyereke, de már elvált vagy elváltak újaik az apucival. Habár ez kevesebb. És sok esetben az sem mindegy, hogy 1 vagy 2 gyerek van.
"Férfiakrol" beszélünk...
Még a saját kölykeiket is legtöbbjük simán otthagyja, a másétól meg főképp menekülnek.
Inkább keres rondább de független nőt, aki mellett semmivel nincs macera. Ennyi a történet.
Jobban vonzó. Ha vannak párjai, akkor valószínűbb, hogy egészséges.
Ha vannak gyerekei, akkor nem csak ez valószínűbb, hanem kapsz még társakat, akiket vezethetsz, segíthetsz az életben megtalálni önmagukat, így több lehetőséged van istent szolgálni.
Miért érdekel? Nőként akarsz felszedni valakit vagy magadat akarod férfiként hasonlítani a többiekhez?
Akadnak mindig, akik vonzóak, lenne kémia, de az eszed vagy értékrended azt mondja, akár ha új infód lesz, hogy stop. Szerintem ez a normális, nem az, hogy mindenkire rástartolsz, hátha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!