Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevésbé vonzó egy nő, ha tudod, hogy foglalt, sőt gyerekei vannak?
gyerekei vannak => nulla vonzalom, kösz nem
foglalt => ugyanolyan vonzó, de a rend kedvéért nem udvarolok neki
Ezek külön-külön is kizáró tényezők nálam, együtt pedig pláne.
Egyes ösztönlényeknél játszhat a "pár patront" effektus, de én nem tartozom közéjük.
33F
"Bár minden férfi így gondolkodna mint ti!"
egy online fórum mindent kibír. semmibe nem telik néhány bepötyögött mondat erejéig jófiút játszani
Ez a gyerekes nőt soha egészen addig tart, amíg elő nem libben a jónő a jól sikerült gyerekeivel, akkor minden férfi lógó nyelvvel ajánlja fel a szolgálatait, láttam én már nem egyszer ilyet.
Ha pedig hatalom, pénz , ismertség is játszik a nő részéről vagy bármilyen előny, akkor bizony szemet hunynak méginkább.
Pl. van egy ízlésednek megfelelő kinézetű, stílusú, személyiségű nő. Tehát jó nő számodra.
Mondjuk egy hétköznapi helyzetben találkozol vele, mikor nem derül ki azonnal, hogy szingli e stb.
Egyszer csak megtudod, hogy foglalt. Kiderül, hogy gyereke is van. Ezektől a tényektől már nem vonzó számodra?
3 ember típus van itt.
Első: aki megtudja , hogy gyerekei vannak: basszus kicsusszant belőle 2 gyerek, egy másik faszitól...úristen 2 gyerek jár hozzá ha vele akarok lenni....brrrrrr kiráz a hideg....
Másik: csak a külsőt nézi, és ha ugyanolyan vonzó mint gyerekek előtt akkor pont leszärja, hogy van e gyereke vagy férje attól még megdugná ---> de csak szex.
Harmadik: az egész nőtől elmegy a kedve mikor megtudja, hogy foglalt, mert nem akar egyáltalán gyereket, és nem érdekli egy foglalt nő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!