Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ahhoz ha kiderulne hogy amíg te elszaladsz a boltba otthon hagyod apával a gyerkőcöt és hiányzik a bontatlan 100as zsepiből majdnem a fele?
Remélem értitek mire gondolok... 🔞
És nem, nem borult ki semmi.
És nem, nem lett hirtelen allergiás...
Még mielőtt őt kéne mentegetni.
Miért csinál ilyet egy pasi amikor van otthon rendszeres szex minden más nap kb.
Nagyon kiakadtam.
Úgy hogy gyerekkel egyedül itthon... Pfuuu
Ja, mert egy kisgyereket 3 percre se hagyhatsz magára, még alvás közben sem, igaz?
Egy édesanya sem alszik napi 1 percet sem.
Jó, azért az tényleg durva, hogy pont ebben a fél órában kellett, amíg a gyerekre kéne vigyáznia. A gyerek addig hol volt, mit csinált? Vagy ha előtte történt, az meg főleg beteg.
De honnan tudod, hogy kiverte? Megkérdezted? Kérdezd meg, "drágám, hova tűnt fél csomag zsepi, mikor elmentem még itt volt az asztalon az egész? Kiborult valami?" Ennyi.
"otthon hagyod apával a gyerkőcöt"
"Fogadjunk , hogy nő vagy?"
Gratulálok, megnyerted a Sherlock Holmes és a Colombo különdíjat! xD
Hat nem tudom, en is meg szoktam magamnak oldani noket, nem kell ehhez a paromnak nem itthonlennie sem, eleg ha csak pl alszik. Nehogymar csak akkor lehessen orgazmusom, ha vele szexelek, ennyi erovel enni se hagyd egyedul, ha ehes, majd te megeteted mint valami kisbabat.
A gyereknek gondolom nem lett baja, kiverni gondolom kb 3 perc, tobb idobe telik ha leult volna kakilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!