Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtem a legjobb barátomma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a legjobb barátommal, szerelmes vagyok, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
A gond az hogy feltételezhetően meleg, csak még nem tudja szerintem magáról sem, viszont nagyon sokat ittunk és megtörtént... mennyire befolyásolja a baráti kapcsolatunkat ez az egész? Lehet e ebből normális párkapcsolat? Mi várható a jövőben?
2021. dec. 24. 17:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%
A "legjobb barátodról" nem tudod a szexuális irányultságát? 🤨 Csak szerintem furcsa?
2021. dec. 24. 18:23
 12/23 A kérdező kommentje:

9# Köszönöm hogy próbálsz segíteni, de kérlek olvasd el amit írtam.. és megérted a helyzetet. 😬 ez miatt agonizálok, én sem értem a szituációt.

10# nem tudom igazából.. lehet csak a sok alkohol miatt történt ami..

de ha mégis biszex lenne... milyen a kapcsolat egy biszex emberrel? Mert melegek között is van hogy hetero kapcsolatban vannak.. látszat vagy mi.. miatt, és ez ügyben tettem ki a kérdést. Ha ez lenne köztünk mi történne a jövőben?

2021. dec. 24. 18:29
 13/23 anonim ***** válasza:
63%
Párom biszex. Olyan, mint ha hetero pasival randiznék (nem, nem csal meg pasival) csak együtt tudjuk folyatni a nyálunkat a szexi férfisznészekre.
2021. dec. 24. 18:33
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek ki kéne deríteni, hogy ő hogyan élte meg a tegnap éjszakát.
2021. dec. 24. 18:34
 15/23 anonim ***** válasza:
56%

Legjobb barátod , és te nem tudtad hogy meleg🙄

Humor kategória.

2021. dec. 24. 18:48
 16/23 A kérdező kommentje:
15# de tudtam, legalábbis sejtettem, csak nehéz volt ezt elfogadnom, mivel régóta tetszik, és a történtek miatt össze vagyok zavarodva, szerintem teljesen érthető.
2021. dec. 24. 19:22
 17/23 anonim ***** válasza:

"de tudtam, legalábbis sejtettem"

Szóval fingod sincs, csak spekulálsz.

2021. dec. 24. 19:30
 18/23 A kérdező kommentje:
Ha volt férfi élettársa gondolom hogy az.. csak tudod ha ilyen emberbe vagy szerelmes, nagyon nehéz elfogadni...
2021. dec. 24. 19:32
 19/23 anonim ***** válasza:
56%

Sejtetted , úgy hogy a "legjobb baràtod" 🙄

Bocs, magamból indulok ki, én tudom az ALAP dolgokat a baràtaimról - nemhogy a legjobb baràtomról

2021. dec. 24. 20:47
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
meleg nem fekszik le nővel, részegen sem
2021. dec. 24. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!