Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor akar gyereket vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor akar gyereket vagy nem?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor viccelodik azzal, hogy milyen vicces helyzetek lesznek ha lesz gyerekunk. Multkor azt is mondta, hogy szeretne egy gyereket, ami meg is lepett es utana mondta hogy nem akar meg meg raer, meg anyagi helyzet stb. De egyre gyakrabban mondja a gyerek temat, csak utana ujra azt mondja hogy meg nem akar. Teljesen osszezavar mert en szeretnek, de nem tudom ezt igy komolyan venni. Szerintetek mi lehet ez nala? Egyebkent ferfi es 27 eves. Egyutt elunk lassan 1 eve. Valaki, valami tipp? Mar kerdeztem errol, hogy mi ez nala, de annyit mondott hogy jo lenne egy baba csak varjunk meg. De akkor minek emlegeti fel ha meg nem akar? Jol jonne par tanacs, mi lehet ez.

2021. dec. 23. 14:50
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem fogunk felelotlenul gyereket vallalni.. A viccelodes nem egyenlo azzal, hogy valaki felelos szulo lesz e vagy sem. Birom ezt a befasult mentalitast amit te es a 2. valaszolo kepviseltek kedves utolso. 24 eves vagyok, mar beszeltunk ezekrol korabban. Tudom, hogy akar gyereket mert imadja oket, viszont a kerdesem a mostani helyzetre iranyul, hogy o most mondogatja hogy akar, de aztan meg sem. Engem ez viszont osszezavar, mivel ha akar akkor tervezni kell, mar most, hogy minden meglegyen. Ha meg meg nem akar akkor csak feleslegesen feltuzel engem. Visszaterve kedves utolso, a batyamek is folyton viccelodtem ilyeneken, majd belevagtak es szuper szulok lettek, ugyan ugy viccelodnek ha a helyzet ugy kivanja. De latom amikor a humort osztogattak te inkabb masik sorba alltal, ahol a fasult emberek voltak.
2021. dec. 23. 16:00
 12/20 anonim ***** válasza:
51%

Szeretne gyereket, de lehet abban nem biztos, hogy Veled.

Kezedet megkérte? Más közös tervek vannak? Saját házban laktok?

2021. dec. 23. 17:25
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem kerte meg a kezem. De errol is beszeltunk, lassan eljon az ideje. Nem sajat lakasban elunk.
2021. dec. 23. 17:36
 14/20 anonim ***** válasza:
67%

Jo elképzelni egy gyereket. Es vele az életet. Mert joleso érzés.

De ez nem jelenti még azt, hogy konkretan akar is az ember a nyakába.

Fura hogy nem érted a saját párodat.

2021. dec. 23. 17:40
 15/20 A kérdező kommentje:
Kedves 14-es, ha te erted ezt akkor kerlek fejtsd ki. Tudom, hogy majd szeretne mivel volt rola szo. Azt a reszet nem ertem, hogy mostanaban egyre tobbszor hozza fel, de utana viszakozik. Nem eroltetek ra semmit sem, nem is szeretnek. Beszeltunk kozos tervekrol, eskuvo, haz, gyerekek. De ezekrol is “majd” jelzovel beszeltunk, szerintem ra er, nem siettetem. O is ezt mondta. Viszont az eljegyzes ugy erzem lassan bekovetkezik, mivel lattam hogy ekszeruzletekben keresgelt. (Vasarolni voltunk es meg en beugrottam az egyik uzletbe o kint vart, de lattam bentrol hogy a kirakatot nezni majd bement es kijott.) Sajat lakast is nezegettunk mar, de azt beszeltuk hogy nem feltetlen kellene venni egyet mivel van oroksegunk, ket lakas is igy nem biztos hogy vennenk harmadikat. Jelenleg kenyelmesen elvagyunk alberletben, nem szukolkodunk, nincs baj. Viszont egy gyerekkel mas lenne nyilvan. Azt azert meg kell tervezni, hogy hogyan is jonnenk ki es hogy belefer e. Mondtam neki, hogy en nem fogom surgetni. Nem ertem mert eddig “tervezgettunk” de majd jelzovel mindig. Most viszont videokat, kepeket mutat babakrol, beszel roluk surunk, neha “gyereket akarok” szoveget vag hozzam majd vissza is tancol. Kerdeztem par oraja tole, mit szeretne akkor pontosan. Annyit mondott, hogy gyereket de nem tudja megengedhetjuk e magunknak, belefer e.
2021. dec. 23. 17:48
 16/20 anonim ***** válasza:
65%
Mit nem értesz? Szeretne gyereket, de nem most.
2021. dec. 23. 17:51
 17/20 anonim ***** válasza:
49%
Jó irányba haladtok. Türelem, még kell egy kis idő.
2021. dec. 23. 17:55
 18/20 anonim ***** válasza:
24%
Akar gyereket a jövőben. Mi nem világos?
2021. dec. 23. 19:33
 19/20 anonim ***** válasza:

Hogy mi?

Ha mindkettőtöknek van örökölt ingatlana, akkor minek az albérlet? Neked az az örökség, hogy várod a szüleid/nagyszüleid 20-50 év múlva bekövetkezendő halálát?

Miért arra terveztek, hogy mi lesz majd, egyszer a végtelenben? Kellene jelen időben terv, hogy x éven belül házasság , előtte eljegyzés esetleg, saját ingatlan, hány gyerek, és mikor stb. Ne találgass, kérdezd meg!

2021. dec. 23. 20:07
 20/20 anonim ***** válasza:
Ismétlem, sajnos biztos lesznek gyerekeitek. Ennyi ésszel csak a szaporodáshoz értetek.
2021. dec. 25. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!