Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak mit szólnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mit szólnátok ha a párotok nem akarna szülni mert nem akar hízni és a szülési fájdalmat amelyik.hanem orokbefogadni akar egy gyereket?

Figyelt kérdés

2021. dec. 2. 17:43
1 2 3
 1/24 Noren1989 ***** válasza:
81%

Nem vagyok nagy örökbefogadàs-pàrti.

Szóval vagy skip, vagy nem lesz gyerek, ha ez neki megfelel...

2021. dec. 2. 17:47
 2/24 anonim ***** válasza:
31%
Aki nem hajlandó áldozatokat hozni az ne vállaljon gyereket, ugyanis az egész erről szól. A lelki fájdalom, az aggódás, amikor beteg, amikor bántják, sokkal rosszabb mint az az X óra vajúdás. Azt még meg tudom érteni, hogy félti a testét, bár ezzel az indokkal nem fog gyereket kapni.
2021. dec. 2. 17:50
 3/24 anonim ***** válasza:
80%
ne legyen gyerek se fogadás se semmi :)
2021. dec. 2. 17:59
 4/24 anonim ***** válasza:
11%

Ukrajnàban lehet bèrelni bèranyàt.🙄

Én offolnàm ha akarnék gyereket, de ha nem akarsz gyereket akkor is mert örökbe akar fogadni, csak az nem lesz saját.

Ez viszont a saját vèlemènyem volt.

2021. dec. 2. 18:17
 5/24 anonim ***** válasza:
91%
Én maximálisan megérteném. Egy terhesség és szülés rendkívül megterhelő a nő számára, rengeteg testi változással (általában negatívval), kellemetlenséggel és irtózatos fájdalommal jár, akár bele is halhat (kicsi az esély rá, de akkor is benne van). Sőt, nagyon sok nőnél alakulnak ki szülés után különféle szövődmények, mint pl inkontinencia vagy fájdalmas szex, sajgó gátseb és társai. Abszolút meg tudom érteni, hogy erre nem vágyik és ezt a részét inkább "átugorná" azzal, hogy örökbefogad.
2021. dec. 2. 18:29
 6/24 anonim ***** válasza:
15%
Még éretlen a gyerekvállaláshoz. ennyit
2021. dec. 2. 18:32
 7/24 anonim ***** válasza:
20%
Gyereket akkor vállalunk ha vágyunk rá annyira hogy már nem érdekel se a fájdalom se a plusz kilók.Ilyen gondolkodással inkább ne is legyen gyereke.Éretlen.
2021. dec. 2. 18:51
 8/24 anonim ***** válasza:
5%
Nem vagy szerelmes. Aki szerelmes, az vágyik hogy a párját egy kicsi ember formájában maga mellett lássa.
2021. dec. 2. 18:55
 9/24 anonim ***** válasza:
93%
Dehogy vágyik mindenki automatikusan gyerekre, csak mert szerelmes. Van, aki alapból nem akar gyereket, attól még lehet ugyanannyira szerelmes a párjába, mint az, aki akar. Egyikből nem következik a másik.
2021. dec. 2. 19:00
 10/24 anonim ***** válasza:
18%

Sajàt vèlemèny => és màr jön is a minusz

Ezen az oldalon vagy trollkodni lehet ,vagy be kell àllni a birkàk mögè a sorba, és olyan véleményt kell írni, amire előzőleg a többség upvote-olt - értened kell a külföldi kifejezèseket , hiszen a gykn a két diploma és a magas EQ mellett ez is alap

🙄

2021. dec. 2. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!