Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak mit szólnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mit szólnátok ha a párotok nem akarna szülni mert nem akar hízni és a szülési fájdalmat amelyik.hanem orokbefogadni akar egy gyereket?

Figyelt kérdés

2021. dec. 2. 17:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
11%

Örökbefogadás csak akkor jöhet szóba, ha valamelyikünk steril.

A saját gyermek fogantatás, a pocakban növekedése, születése olyan élmények amiket át akarok élni az életben. Ilyen komolytalan indok, mint, hogy fél a hízástól és fájdalomtól nem elég ahhoz, hogy ezt feladjam. De természetesen neked elég lehet szakításhoz.

De most komolyan; 36 éves ismerősöm tavaly szült. Fél év alatt visszaszerezte terhesség előtti súlyát. Ez már a harmadik gyereke volt. A fájdalomról meg annyit, hogy évmilliókon át bírták a nők, fájdalomcsillapító nélkül, most meg már sokkal jobb körülmények vannak. Igen, fáj, de az a gyönyör ami utána jön kárpótol

2021. dec. 2. 19:06
 12/24 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem meg semmi gyerekes és nevetséges nincs abban, ha valaki akar ugyan gyereket, de nem kívánja megkínozni a testét egy terhességgel és szüléssel. Meglehetősen sok kellemetlenséggel, fájdalommal, kockázattal, esetlegesen szövődményekkel jár/járhat egy gyerek kihordása és megszülése, valahogy nem gondolnám idiótának azt, aki ezt nem szeretné bevállalni, de hát kinek mi.
2021. dec. 2. 19:08
 13/24 anonim ***** válasza:
8%
13.Hagyjál már......Én saját gyereket szeretnék és vállalom érte a szerinted úristen milyen veszélyes szülni😅Ugyanmár a 21.században 3 nap után sima szülésnél hazamehetsz.Ha majd vágyok gyerekre akkor szülök egy gyerek nem egy kiskutya hogy csak úgy örökbefogadsz csak ha tényleg nem lehet gyereked.Ilyen gondolkodással még örökbe se fogadjon.
2021. dec. 2. 19:18
 14/24 anonim ***** válasza:
18%
Na a gyerekellenesek úgy látom mindenkit lepontoztak akinek más a véleménye.És ebben az a vicces hogy azt hiszik bárkit is érdekel.Remélem ettől jobbat alszanak.
2021. dec. 2. 19:22
 15/24 anonim ***** válasza:
92%

#14 Ki szólt hozzád? :) Engedtessék már meg, hogy mindenkinek meglegyen a véleménye a témáról, jó? Köszi.

Felőlem annyit szülsz, amennyit akarsz, kit érdekel? Itt nem rólad van szó. Gyerekre meg ugyanúgy vágyhat az a nő is, aki nem kívánja elszenvedni se a terhességet, se a szülést, ő dolga, neked ez miért fáj? Elég nevetséges ismeretlenül leszólni meg minősítgetni azt, aki másképp gondolkodik, mint én.

Amúgy szerencsére nem te döntöd el ki fogadhat örökbe és ki nem, szóval ennyit erről.

2021. dec. 2. 19:26
 16/24 anonim ***** válasza:
12%
Egy igazi nő, saját gyereket akar.
2021. dec. 2. 19:48
 17/24 anonim ***** válasza:
91%

Nem is kérte a kutya se, hogy bármit is pazarolj rám. :)

Amúgy az külön szánalmas, hogy kifakadsz itt, mint egy idegbeteg meg leidiótázod azokat, akik nem a te szent véleményeden vannak és még én vagyok a buta. Felőlem maradj meg ebben a hitben, a stílusod úgyis rád cáfolt.

2021. dec. 2. 19:55
 18/24 anonim ***** válasza:
4%
Jó válasz ügyes vagy🙂Na látod megy ez neked.Csak egy kicsit össze kellett magad szedni.Amúgy én nyugodt vagyok szerintem te vagy az idegbeteg.Amúgy alig várjuk a kommented a férjemmel jót derülünk rajta.
2021. dec. 2. 19:59
 19/24 anonim ***** válasza:
87%

Saját magadat égeted le ezekkel a szánalmas kommentekkel, de ha ettől jobban alszol, akkor hajrá. :D

Hát persze, hogy nyugodt vagy, hisz a nyugodt ember főismérve, hogy ok nélkül letámadja és kb el akarja számoltatni a másikat idegbeteg stílusban, miközben az 1. hozzá sem szólt, 2. normális stílusban írt.

Szerintem gyerekvállalás előtt inkább szedj magadra egy kis jó modort, mert aki kapásból idiótázással indít és képtelen normális stílusban kifejezni magát, az minden csak nem kulturált ember.

2021. dec. 2. 20:05
 20/24 anonim ***** válasza:
85%
Mindig a leggusztustalanabb emberek akarják továbbadni a génjeiket.
2021. dec. 2. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!