Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró ok nálad ha egy nő tényleg egyáltalán nem akar gyereket soha?
Az első áll a legközelebb a véleményemhez, de olyan hülyén van megfogalmazva, hogy nem nyomtam rá.
Nem tartozik a nőiességhez, teljesen oké ha valaki nem akar gyereket, vagy úgy általában nem is kedveli őket. Attól még teljes értékű nő.
De kizáró ok nálam, mivel én szeretnék, és ebben nem lehet kompromisszumot kötni - legyen is gyerek, ne is?
Nem igazán ertem, ez mit szamit.
Nyilvan RENGETEG pali van, aki nem akar gyereket,te meg nyilvan ha van egy kis eszed, ilyennel jössz ossze, akivel ebben egyeztek.
Azzal jobb esetben nem jpssz ossze, aki akar gyereket.
Mit szamit, hogy abbol a 15 palibol, aki ide irni fog, kinel kizaro ok:D
Érthető a véleményed.
Az elsőt inkább úgy fogalmaznám meg újra hogy az a tipikus anyaságra való vágy meg fészekrakó ösztön szintén ilyen nőies dolog, ami néhány férfinek lehet hogy kell egy nőben.
Amúgy én tényleg soha nem akarok és érdekel hogy mit gondol erről az ellenkező nem.
Nekem már van gyerekem korábbi kapcsolatomból, ez a világ meg már egyre inkább nem az a világ, amiben jó érzéssel vállal gyereket egy értelmes ember.
36/F
Normális embernél
a) ha akar gyereket, kizáró ok, ha a másik nem akar;
b) ha nem akar gyereket, kizáró ok, ha a másik akar.
Normális ember tudja, hogy ebben nem lehet és nem is érdemes kompromisszumot kötni, hanem meg kell találnia mindkét félnek azt, akivel ebben egyezés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!