Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró ok nálad ha egy nő tényleg egyáltalán nem akar gyereket soha?
Figyelt kérdés
Nem kérek privátot, igazából csak az érdekel hogy mi a férfiak véleménye erről a témáról2021. nov. 30. 11:22
11/26 anonim válasza:
Minden nőnél működik az anyai ösztön.El lehet folytani,de később a felszínre tör.Ez így természetes.Persze hogy kizáró ok, minden normális ember szeretne utódot.Aki betegség miatt nem tud gyereket nemzeni,örökbe tud fogadni.
12/26 anonim válasza:
Az anyai ösztön már meglévő gyerekkel alakul ki. Amire gondolsz, az a szaporodási ösztön, az pedig a férfiakban is megvan, és még mindig nem jelenti azt, hogy valaki gyereket akar nevelni.
13/26 anonim válasza:
A francokat működik minden nőnél az anyai ösztön és a francokat szeretne mindenki gyereket. Rengetegen nem akarnak gyereket és ez még csak véletlenül sem jelenti azt, hogy az illető nem normális! Semmi köze a normalitásnak ahhoz, hogy ki vállal és ki nem vállal gyereket, Nálam speciel az a kizáró ok, ha a másik ennyire csőlátású, hogy szerinte, aki akar gyereket az normális, aki nem, az meg nem normális. No komment.
14/26 anonim válasza:
#6- nak
Hány éves a gyereked, és mitől lett annyival rosszabb a világ, mint pár éve, hogy szerinted ma már értelmes ember nem vállal gyereket?
15/26 anonim válasza:
nekem mindegy, de ha tényleg nem akar, akkor később ne változtasson a döntésen...
16/26 anonim válasza:
10 múlt.
Nézz híradót egy hétig, és rájössz.
Ha nem, akkor javaslom, hogy te se vállalj inkább gyereket!
17/26 anonim válasza:
15# vagyok, az kimaradt, hogy nem szeretnék pár éven belül gyereket.
18/26 anonim válasza:
Szeretnék ilyen nőt.
De ezt már túl sokszor hallottam.
Eleve így ismerkedek minden nővel, ez az első témák egyike.
ÉS mind a 4 nő azt mondta, ő soha soha nem akar gyereket, el sem tudja képzelni, semmilyen körülmények között nem akar. Aztán eltelt 1-2-3 év és még is rájött a gyerek téma, hogy háát még is csak jó lenne...
Hát így már 4 kapcsolatom ért véget.
19/26 anonim válasza:
Ez az anyai ösztön meg biológiai óra duma baromság. Bennem a szikrája sem volt meg soha, az anyaság gondolatától is rosszul voltam. Irtóztam a gyerekes férfiaktól, a családos életformától. A férjem is ilyen volt.
20/26 anonim válasza:
Pont olyan nőt keresek, akinek ez nem a fő mindennapos problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!