Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kizáró ok nálad ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kizáró ok nálad ha egy nő tényleg egyáltalán nem akar gyereket soha?

Figyelt kérdés
Nem kérek privátot, igazából csak az érdekel hogy mi a férfiak véleménye erről a témáról

2021. nov. 30. 11:22
1 2 3
 21/26 BigZolee ***** válasza:
19%
nem kizáró ok de normális kapcsolatra nem kéne
2021. nov. 30. 18:51
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk kíváncsi vagyok melyik normális nő feküdne össze olyan pasival, aki miután megtudja, hogy nem akarsz gyereket közli veled, hogy emiatt normális kapcsolatra nem kellesz neki, de azért nagy kegyesen megfarkal párszor, mert arra végülis jó leszel... Ilyen alakkal az életben többet szóba sem állnék, nem hogy még lefeküdjek vele.
2021. nov. 30. 21:41
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Megnyugtató, hogy ennyi férfi el tudja fogadni, akár olyan nőt is keres kifejezetten, aki nem akar gyereket.

Társra nagyon vágyom és szeretni akarok, de gyereket nem akarok, ez hatalmas parám, hogy emiatt nem fog egy férfi szeretni.

Ez a kérdés feldobta a napomat.

2021. nov. 30. 21:49
 24/26 anonim ***** válasza:
29%

Köszönöm a javaslatokat, jelentem, nyáron néztem utoljára híradót, ugyanolyan, mint 15 éve volt. Az pedig tök klassz, hogy Te értelmes ember vagy, mert tíz éve szaporodtál, de aki most, az nem. Te tényleg, tényleg egy értelmes ember vagy...

2021. nov. 30. 22:34
 25/26 A kérdező kommentje:
23 örülök hogy feldobhattam valakinek a napját , főleg egy ilyen kérdéssel :)
2021. dec. 1. 09:54
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert én se akarok. Utálom a gyerekeket.

Kizáró ok viszont nálam ha a benti macskákat nem szereti.

2021. dec. 1. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!