Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhat rólam egy férfi, aki előtt már alig beszélek mert attól tartok, hogy idiótaságokat mondok?
Munkában szoktuk találkozni néha(kb heti 1x) úgy váltunk néhány mondatot szakmai dolgokról. De eléggé csendes, zárkózott vagyok. Megérett már, hogy próbáltam másfelé terelni a témát, de olyan hülyeségeket mondtam izgalmamban hogy inkább jobb ha kussban maradok. Így megtudtam, hogy van felesége, unokája. De amikor a család szóba kerül még kínosabb mert ő is egy - egy szóval reagalja le, így ezt a vonalat is hagytam,nehogy úgy jöjjön le, hogy faggatom.
Nagyon nagyon bejön nekem, de mivel van párja, én meg életképtelen vagyok, így jövőre (1 hónap múlva találkozunk megint bent) próbálok már teljesen máshogy nézni rá, csak félek mit gondolhat rólam, tutira bénának tart mert vagy össze vissza beszélek, vagy alig szolalok meg.
Egyébként idősebb a férfi, 50 körüli, én 30.
Szerintetek is idiótának tarthat?
Csak látja rajtad, hogy két lábon járó kisebbségi komplexus vagy.
Szerintem hagyni kéne.
"Így megtudtam, hogy van felesége, unokája."
Azon elgondolkodtál, hogy mit akarsz egy nagypapától?
30 évesen keress egy korban hozzád illő pasit, mert ebből az egészből csak rosszul jöhetsz ki!
Nem az a lényeg, hogy bénának tart-e, vagy hogy össze vissza beszélsz. Az a lényeg, hogy nagy ívben kerüld el, ha jót akarsz magadnak.
Teljesen mindegy mit gondol rólad.
Családja, unokája van.
Keress olyan férfit, aki szabad és akinek te kellesz.
Még van lehetőséged olyat találni, akivel családot alapíthatsz.
Az volt a kérdés, hogy idiótának tarthat e, nem kell az erkölcsi kiselőadás, főleg úgy, hogy nem is írtam semmi olyasmit, hogy rá akarok hajtani, inkább az ellenkezőjét, de látom értő olvasás az már nem divat...
Elkerülni meg nem igen tudom, mert bár ritkán de így is találkozom kell vele havi 2-3 alkalommal munka kapcsán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!