Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy másokat egy fél év múlva elvesznek, én meg sehol nem tartok?
Mitől könnyebb?
Ne csak a Facebook kirakat életnek higgy!!!
És neked tényleg annyira fontos, hogy mást eljegyeztek, meg gyerekek meg minden?
Képzelem ahogy a tabellát szerkeszted durciban, mint a focicsapatoknál.
"Lecsúsztam a tizenkettedik helyre, Jucust elvették 😭" "Csak gyerek ne legyen, mert akkor még a gólarányom is rosszabb lesz hozzá képest!"
:)
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Ismét te? Amúgy az olyan krva jól esne, ha nyomásra feleségül venne és tolhatnád a fészre a képeket és kapnád a kamu gratulációkat?
Kb a negyedik ebben a témában Tőled. Megértem, persze, de
1. 29 éves vagy, tehát nagyon fiatal még, semmiről sem késtél le
2. 9 hónapja!! vagytok együtt. Együtt éltek egyáltalán??
3. Facebookra mindenki szépet-jót. Semmit nem jelent.
4. Könnyebb életed nem lenne házasként, sőt. Szerintem.
Miért gondolják egyesek, hgoy attól tart vki előrébb mert gyereke van vagy hazasodik stb?
Masban is ki lehet teljesedni...
Nem tudod rávenni semmivel. Ha erőlteted, csak azt éred el vele, hogy elmenekül. Mikor huszonéves voltam, ugyanezzel a problémával küzdöttem. Majdnem 4 évig jártam egy fiúval, de csak egymás idejét raboltuk. Az összes barátnőm, kolléganőm vagy férjhez ment, vagy eljegyezték, csak nekem nem ment a dolog. Végül 24 évesen beleugrottam egy házasságba, aminek semmi értelme nem volt, el is váltunk. Egyébként nem feltétlenül könnyebb házasságban élni, sok lemondással, alkalmazkodással jár. Ne görcsölj rá erre, mert annál rosszabb lesz. Tudom, hogy nehéz, de próbáld meg a jó oldalát nézni, élvezni a függetlenséget, amíg lehet. Könnyebben "elkelsz", ha nem tűnsz kétségbeesettnek. Tapasztalatból beszélek.
74N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!