Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy másokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy másokat egy fél év múlva elvesznek, én meg sehol nem tartok?

Figyelt kérdés
Van egy barátom, akivel 9 hónapja vagyunk együtt. Tőlem eddig még egy férfi sem akart komolyabbat, még csak el sem jegyeztek sosem, pedig már 29 éves vagyok. Van egy ismerősöm, aki már a barátnőjét egy fél év után eljegyezte, és kb. olyan 9 hónap múlva, amióta mi is együtt vagyunk a barátommal, ő már feleségül is vette a barátnőjét. Már több volt osztálytársam is házasságban él, és gyerekük is van, csak szinte én nem tartok sehol az életben hozzájuk képest. Hogyan vegyem rá a barátom az eljegyzésre? Nem akarok ismét egy darab szar lenni, akit csak ott hagynak. Én is szeretnék már egy könnyebb életet, amit látok a házastársaknál.
2021. júl. 5. 14:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Oszt mitől lesz más ha elvesznek? Miért kell mindig azt nézni mások mit csinálnak? Vegyen el a barátod 9 hónap után csak h ne maradj le? A miről? Mit ad a házasság amitől másabb lesz utána a kapcsolat? Milyen könnyebb életre gondolsz??
2021. júl. 5. 14:38
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Mitől könnyebb?

Ne csak a Facebook kirakat életnek higgy!!!

2021. júl. 5. 14:40
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Mert így kiposztolhatja facebookra, a proli ismerősei pedig betaggelik, hogy #ágiéstomi <3 aztán 1 év múlva meg válnak.
2021. júl. 5. 14:40
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

És neked tényleg annyira fontos, hogy mást eljegyeztek, meg gyerekek meg minden?

Képzelem ahogy a tabellát szerkeszted durciban, mint a focicsapatoknál.

"Lecsúsztam a tizenkettedik helyre, Jucust elvették 😭" "Csak gyerek ne legyen, mert akkor még a gólarányom is rosszabb lesz hozzá képest!"

:)

2021. júl. 5. 14:41
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Ismét te? Amúgy az olyan krva jól esne, ha nyomásra feleségül venne és tolhatnád a fészre a képeket és kapnád a kamu gratulációkat?

2021. júl. 5. 14:42
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Kb a negyedik ebben a témában Tőled. Megértem, persze, de

1. 29 éves vagy, tehát nagyon fiatal még, semmiről sem késtél le

2. 9 hónapja!! vagytok együtt. Együtt éltek egyáltalán??

3. Facebookra mindenki szépet-jót. Semmit nem jelent.

4. Könnyebb életed nem lenne házasként, sőt. Szerintem.

2021. júl. 5. 14:47
 7/16 anonim ***** válasza:
87%

Miért gondolják egyesek, hgoy attól tart vki előrébb mert gyereke van vagy hazasodik stb?

Masban is ki lehet teljesedni...

2021. júl. 5. 14:48
 8/16 anonim ***** válasza:
81%
Azért van az, hogy másokat fel év múlva elvesznek, mert ennyi eszük van sajnos.:)
2021. júl. 5. 14:51
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a barátommal 5 és fél hónapja ismerkedem, és 9 napja vagyunk együtt hivatalosan, de a mocsok még a gyűrűméretemet, sem volt hajlandó leméretni!!!!! A mocsok! Ifeelyasis
2021. júl. 5. 14:54
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudod rávenni semmivel. Ha erőlteted, csak azt éred el vele, hogy elmenekül. Mikor huszonéves voltam, ugyanezzel a problémával küzdöttem. Majdnem 4 évig jártam egy fiúval, de csak egymás idejét raboltuk. Az összes barátnőm, kolléganőm vagy férjhez ment, vagy eljegyezték, csak nekem nem ment a dolog. Végül 24 évesen beleugrottam egy házasságba, aminek semmi értelme nem volt, el is váltunk. Egyébként nem feltétlenül könnyebb házasságban élni, sok lemondással, alkalmazkodással jár. Ne görcsölj rá erre, mert annál rosszabb lesz. Tudom, hogy nehéz, de próbáld meg a jó oldalát nézni, élvezni a függetlenséget, amíg lehet. Könnyebben "elkelsz", ha nem tűnsz kétségbeesettnek. Tapasztalatból beszélek.

74N

2021. júl. 5. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!