Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy másokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy másokat egy fél év múlva elvesznek, én meg sehol nem tartok?

Figyelt kérdés
Van egy barátom, akivel 9 hónapja vagyunk együtt. Tőlem eddig még egy férfi sem akart komolyabbat, még csak el sem jegyeztek sosem, pedig már 29 éves vagyok. Van egy ismerősöm, aki már a barátnőjét egy fél év után eljegyezte, és kb. olyan 9 hónap múlva, amióta mi is együtt vagyunk a barátommal, ő már feleségül is vette a barátnőjét. Már több volt osztálytársam is házasságban él, és gyerekük is van, csak szinte én nem tartok sehol az életben hozzájuk képest. Hogyan vegyem rá a barátom az eljegyzésre? Nem akarok ismét egy darab szar lenni, akit csak ott hagynak. Én is szeretnék már egy könnyebb életet, amit látok a házastársaknál.
2021. júl. 5. 14:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne máshoz viszonyulj!
2021. júl. 5. 15:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem másokkal kellene foglalkoznod. Attól hogy pár hónap után összeházasodnak, nem biztos hogy jobb a kapcsolatuk mint pl a tiétek.

Ugyanez vonatkozik a gyerekre. Lehet korán bevállalják, utána meg elválnak, és marad a nő a gyerekkel. Lehet együtt maradnak miatta, de csalják közbe egymást.

Nem tudhatod hogy pár idilli facebook kép mögött mi van. Nem biztos hogy olyan irigylésre méltó a kapcsolatuk.

Én pl 3 éve vagyok a barátommal. Nem vagyunk házasok, nem is tervezzük, de nyugodt, jó kapcsolatunk van.

Sok ismerősünk 1-2 hónap ismerettség után teszi fel az eljegyzéses képeket, de pár hónapra rá másik emberrel puszzcsi szercsi láwcsiznak.

2021. júl. 5. 15:13
 13/16 anonim ***** válasza:
33%

1.: 9 hónap kevés ahhoz, hogy valaki elvegyen.

2.: A pasid tudja, hogy gyűrűzést akarsz?

3.: Mitől is jobb, ha van papír? Hitelhez kell?

4.: Érsz annyit, hogy elvegyenek? Pénz? Fullos test? Tudsz kussolni? ...

2021. júl. 5. 15:30
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
És mi van akkor, ha nem vagy házas vagy nincs gyereked 29 évesen? :D semmi. Mitől lenne jobb, ha elvenne feleségül? Mi változna?
2021. júl. 5. 15:41
 15/16 anonim ***** válasza:
82%
27 leszek hamarosan pasi nelkul, es pont lefosom. Majd jon..
2021. júl. 5. 15:45
 16/16 anonim ***** válasza:
84%
Ismerek egy csajt, aki ugyanilyen görcsösen férjhez akart menni. Neki sikerült: összejött egy 15 évvel idősebb pasival. Pár hónap után szercsilávcsi, eljegyzés, esküvő, babóca. Ez UTÁN derült ki, hogy a pasi agresszív, amikor iszik. Nem volt fél éves a baba, mikor este szó szerint menekült. A szüleinél húzta meg magát. Rá pár hétre! szercsilávcsi, eljegyzés, örökszerelem egy másik pasival. Most sincs ovis még a gyerek, de én már nem is követem, hogy épp melyik lúzerrel van #örökkéveled. Mindenki csak röhög rajta. Közben a "férje" iszik, mert csalja a zasszony, még nem mondták ki a válást.
2021. júl. 5. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!