Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság, ha a párommal nem szeretnék közös lakást venni , mert attól tartok ,hogy valami miatt nem.lesz pénze és nekem kell egyedül fizetnem mindent ?
Van egy öccse például, akinek van szakmája, csak ahhoz ért, de valamilyen fogyatékkal született. Jól keresett az előző munkahelyén, mégse maradt belőle neki semmi soha. Pénzt elitta/eljátszotta. Most örököltek egy hitellel teli házat, amit hamarosan eladnak. Marad nekik belőle valamennyi pénz. De mi van ,ha az öccse nem talál munkát vagy ha talál és egyszer munkanélküli lesz , megtakarítás semmi és barátomnak kell őt ellátni? Végén hozzánk akarná költöztetni vagy nem tudom.
Barátom szeret inni , napi minimum 4-6 sör. Amióta ismerem, alig tud ő is félre tenni ,pedig külföldön vagyunk. Azóta én kivettem egy albérletet kaucióval, jogosítványt csináltam, autót vettem , bútorokat is ,stb.
Szeretnék gyűjteni most saját lakásra, legalábbis az önerő részt. Nem egyszerű, ketten könnyebb lenne, de ivászatos emberekkel én nem vagyok hajlandó közösen semmit se venni. Ez nagy bunkóság?
Most is az eladásra kerülő házra rengeteget kellett barátomnak fizetni ,öccse semmit se tud rendezni ,nincs miből és ő amúgy is olyan ,akinek folyton segíteni kell a dolgait. Erre nincs szükségem. Ha már nem lehet gyerekem, más el.szott kölyke se kell. 35-40 közöttiek.
Ne vegyel kozosen lakast senkivel.
Plane nem egy ilyen alkoholistaval.
En is ismerek ilyen pasast. Az occset tartja el ,egy lakasban laknak,mert az nem akar dolgozni.
En a helyedbe megszabadulnek tole.
"Nem egyszerű, ketten könnyebb lenne, de ivászatos emberekkel én nem vagyok hajlandó közösen semmit se venni."
Minek vagytok ti együtt? Komolyan nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!