Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kicsit tartok az egésztől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit tartok az egésztől?

Figyelt kérdés

Ottalszom ma egy idősebb férfinál, nem vészes a korkülönbség azért. Félek attól, hogy kihasználna, de nagyon szimpatikus és tetszik nekem.

Mit tanácsolnátok?

2021. jún. 1. 11:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
vigyél olvasni valót lehet, hogy korábban elalszik ha idősebb te meg unatkozni fogsz pláne ha zavarja a tv
2021. jún. 1. 11:57
 2/16 anonim ***** válasza:
53%
A tanácsom az, hogy tedd ki az árut.
2021. jún. 1. 11:59
 3/16 anonim ***** válasza:
97%
Mit értesz kihasználás alatt? Gondolom szexelni mész. Idősebb pasik nem igazán tartanak pizsibulikat.
2021. jún. 1. 12:04
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem hogy vannak naív emberek, de azért ez már a kamu szint.

Nem babázni mész hozzá.

2021. jún. 1. 12:05
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
Hogy használna ki? 😀Ha ennyire nem bízol benne akkor minek mész át hozzá aludni? Vagy magadban nem bízol? Mennyivel idősebb 10 év? Hány éves vagy 19? Vagy fiatalabb? Mert ez így elég viccesen hangzik. Félsz tőle? Vagy a szextől félsz? Mégis milyen tanácsra van szükséged? Én mint férfi azt tudom tanácsolni hogy ha nem tisztel téged és nem veszi komolyan azt amit te szeretnél akkor felejtős a dolog,mármint az ottalvós buli. Ha ismered és tudod hogy csak a szexre megy akkor ő mennyen hozzád és aztán csá.Ha nem akarsz szexelni akkor azt most mond meg neki,mond hogy te még nem állsz készen nem szeretnéd még,a reakcióból is látni fogod hogy mit akar az öreg😀. 35f
2021. jún. 1. 12:13
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Konkretan atmesz dugni hozza, es utana panaszkodsz majd, hogy kihasznalt? Ezt eleg nehez lesz eloadni komoly pofaval.
2021. jún. 1. 12:21
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Hany evesek vagytok?
2021. jún. 1. 13:37
 8/16 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok. Bízok benne, de ugyanakkor tudom, hogy ösztönösen akarna szexelni. Én viszont nem állok még készen.
2021. jún. 1. 16:47
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Trollkodsz ugye?
2021. jún. 1. 17:02
 10/16 anonim ***** válasza:
85%
És a pasi mennyi? Szerinted csak aludni fogtok? Ne szórakozzál már. Legalább majdnem idegen is?
2021. jún. 1. 20:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!