Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg én nem vagyok képes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én nem vagyok képes megérteni, vagy azért nekem is van egy kicsi igazam?

Figyelt kérdés
Külön élünk a gyerek apjával. Már múlt héten e rákérdeztem, hogyan gondolta a téli szünetet. Nem tudta. Mondtam jó, gondolkozz rajta. A hét elején megint mondtam neki, hogy jó lenne, ha mondana valamit, mert be kell nekem is írni a szabadságot. Mondtam, másnap d szóljon vissza. Nem szólt. Megbeszéltem a gyerekkel, hogy mit szeretne, 12 éves egyébként. Azt mondta, most vasárnap átmegy az apjához, kedden meg hazajön. Ezt mondtam akkor az apjának, azt mondta, jó. Erre tegnap elkezd velem kiabálni, hogy ő nem hülye aktatologató, mint én, akinek semmi dolga. Mert az ő munkája sokkal fontosabb. Jelzem, vállalkozó, aki nem bír nemet mondani. És majd az lesz a közös téli szüneti program, hogy elviszi magával a gyereket. Vagy ő elmegy dolgozni, a gyerek meg otthon marad. Ezt nem tudja megoldani, mert hát ő pótolhatatlan. De azt simán, hogy 2 hétre elmegy síelni, hiszen az jár neki.
2021. dec. 17. 06:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Te ne puncsolj és ne találgass!

Az gyerekhez joga van, iránta meg kötelezettsége!

Ilyen "szép" nagy családban képessége is, bármennyit is dolgozik.

A gyereknek meg joga van ahhoz, hogy tudja, mikor hol lesz, kivel.

Írd meg neki, sms, mail, papír... hogy melyik napokon dolgozol.

Oldja meg, vagy javasoljon mást!

2021. dec. 18. 09:00
 12/14 A kérdező kommentje:
Ezen túl vagyunk. Leszarja. Sosem érdekelte. Szerinte az irodai munka semmi.
2021. dec. 18. 11:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem kell értékelje a munkádat viszont amikor dolgozol, gyerek nála

Szünet fele amúgy is övé

2021. dec. 18. 11:46
 14/14 A kérdező kommentje:
Elvben. Gyakorlatilag nyáron is 2 hét volt nála. A maradék 10et oldjam meg.
2021. dec. 18. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!