Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, 75B-s mell kicsi és lelohasztó számotokra?
Figyelt kérdés
2021. júl. 26. 13:50
1/25 anonim válasza:
Nem tárgy te ostoba. Olyat lett és kész. A funkcióját töltse be, ha oda kerül a dolog.
2/25 anonim válasza:
Sokak számára igen, de vannak, akik elfogadják, és vannak, akiknek kifejezetten bejön.
3/25 anonim válasza:
Miert foglalkozol olyanokkal, akiknek nem jon be? Vagy te mindenkinek be akarsz jonni? Ahhoz kene tobb mas is a mellmereten kivul.
4/25 anonim válasza:
Ha szeretem a barátnőm, imádni fogom, bármilyen melle van. Volt, akinek csak bimbója volt, ugyanúgy szerettem kényeztetni azt is. Ez lényegtelen.
5/25 anonim válasza:
És akkor én mit szóljak az A-s melleimre?
6/25 anonim válasza:
Az emiatti felesleges aggódás és későbbi indokolatlan irigykedés/féltékenykedés nagyobb gond.
7/25 A kérdező kommentje:
Csupán arra vagyok kíváncsi hogy van e olyan férfi akinek kifejezetten ez a mell méret izgatóbb és ez jobban tetszik neki mint a nagyobb
2021. júl. 26. 14:24
9/25 anonim válasza:
7-es. Ez olyan elkepzelhetetlen, hogy letezik nullanal tobb ilyan ferfi? Vagy most azt varod, hogy halmokban dorgolozzenek hozzad virtualisan, hogy minnyire jo vagy? Alnaiv kerdes ez, tini rovatba valo, ott nagyobb a tureskuszob.
10/25 anonim válasza:
A legátlagosabb mellméret huszonévesek körében. Nem kicsi. Van alatta 2 méret, az A és az AA. Azért érzed kicsinek, mert mellé 75ös a hátad.. adj le egy kicsit, 70Bvel már kifejezetten nagynak számítana ez a cici. Ugye nem extra pushupban méred ezt a méretet, hanem simában? Még azt tudom elképzelni, hogy a pici AAs melled belenyomod a pushupos B kosarasba, ezért érzed kicsinek.
Egy B kosár átlagos! Nem kicsi, nem nagy. Egy C kosárra már felkapja a fejét az ember, mert az már látványosan nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!