Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, 75B-s mell kicsi és lelohasztó számotokra?
Figyelt kérdés
2021. júl. 26. 13:50
11/25 anonim válasza:
Számomra nincs jelentősége a mellméretnek, van más testrész amit jobban szeretek!
12/25 anonim válasza:
"Azért érzed kicsinek, mert mellé 75ös a hátad.. adj le egy kicsit, 70Bvel már kifejezetten nagynak számítana ez a cici."
Wtf. Szóval egy 75-ös hátú nő már kövér. Amúgy meg ha valaki fogy, akkor 99%, hogy mellből is fogyni fog.
13/25 anonim válasza:
10-es 85B-s a mellem, és nem kicsi. Ráadásul 54kg vagyok, úgyhogy nem nagyon van honnan fogyni. Talán 2 bordámat vetessem ki?
14/25 A kérdező kommentje:
Hát ha az 54 kilómra fogyok akkor az elég gáz
2021. júl. 26. 15:40
15/25 anonim válasza:
Ja és hány centi vagy mellé? vagy kövér a hátad? esetleg pont testépítő vagy?
Átlagos alkat a 75ös hátkörfogat, az 54kg pedig 160 centihez már husis. Minden az arányokon múlik, a lényeg, hogy a keskenyebb hát(kevesebb zsír, kevesebb izom) mellett az átlagos kosárméret is nagyobbnak számít.
16/25 A kérdező kommentje:
169 centi vagyok, abszolút nem széles a hátam. Teljesen normális.
2021. júl. 26. 15:49
18/25 anonim válasza:
"54kg pedig 160 centihez már husis"
Az eszem megáll, komolyan. Nem azert, mert frusztrált kövér nő vagyok és magamra vettem (sőt, 70-es melltartót hordok), de 54 kiló 160 centihez hol husis?!
19/25 anonim válasza:
Marha jó tested lehet. Megtennél annyit h ha lesz olyan akinek tetszel és mondja is, látszik rajta, akk elhiszed majd? Sok nőnek ez a legnagyobb baja h saját magával sosem elégedett aztán hiába döglik érte a párja még őt megpróbálja meggyőzni h nem néz ki jól.
20/25 anonim válasza:
15-ös Alkatról még nem hallottál? Az enyém alma, szép vékony lábak, semmi fenék, derék, viszont autópálya széles hát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!