Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak, akiknek tényleg a kicsi vagy közepes mell tetszik, vagy csak a nők kedvéért hazudják ezt néhányan?
Figyelt kérdés
2021. márc. 25. 20:28
1/13 anonim válasza:
Személyes tapasztalatból tudom, hogy vannak.
2/13 anonim válasza:
Igen. Vannak, én is, meg még jó pár barátomnak is az jön be jobban. De van olyan is, akinek meg a nagyobb jön be.
3/13 anonim válasza:
Szeretem a kis formás melleket ha passzol a testalkathoz. A mostani partnerem is 75B melltartót hord és gyönyörű mellei vannak.
4/13 anonim válasza:
a nő kisugárzása érdekel, a melle nem lesz az elsődleges szempont.
S igen, vannak gyönyörű kis mellek, amiket tényleg nagyon lehet szeretni, játszani vele, izgatónak találni!
44/F
6/13 anonim válasza:
Nekem a pici formas cici tetszik. 1000x szebb mint barmelyik tejcsarda
7/13 anonim válasza:
Lehet hogy rossz berögződés,de kicsi mellek nem ereszkednek meg általában annyira. Tehát igen nekem jobban bejönnek. Pl a rövid haj annyira nem az estem. De a vékony lány kis mell rövid haj pl bejön.
8/13 anonim válasza:
Ha körülötte minden tuti akkor igen
9/13 anonim válasza:
Például nekem is! Egyáltalán nem jön be a nagy mell.
Egy bokazokni gombolyag már bőven tetszik... ;)
10/13 anonim válasza:
a kis mellűek állítólag a vastag kukerot szeretik ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!