Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 év feletti nők! Mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 év feletti nők! Mennyire akadályozna titeket a párkeresésben az, hogy a szülőkkel éltek, kicsi lakásban?

Figyelt kérdés

2021. máj. 12. 22:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudunk egy izgalmasat szexelni.
2021. máj. 12. 22:31
 2/18 anonim ***** válasza:
66%
Engem zavarna, mert sok hasonló korú pasi is még otthon él. Az meg gáz, ha egyikőnknél sem tudunk lenni. Én már egyedül élek 22 éves korom óta és nincs bajom az otthon élő férfiakkal így, mert tudunk nálam lenni, ha komolyra fordul a dolog.
2021. máj. 12. 22:36
 3/18 anonim ***** válasza:
57%
Én itthon éltem eddig akár nálunk volt bárki, akár én mentem bárkihez tudtunk szexelni is, nem értem ez hogy lehet probléma :D
2021. máj. 12. 22:56
 4/18 anonim ***** válasza:
50%
Engem zavarna. Bár a szüleim nem kis lakásban élnek hanem kertes házban, akkor sem tudnék szexelni úgy hogy a szüleim a szomszéd szobában vannak. Ha emeletes ház lenne, akkor még talán, de úgy hogy a két szoba egymás mellett van, nem igazán. Szerencsére ez a helyzet nem áll fenn, már rég elköltöztem otthonról.
2021. máj. 12. 23:21
 5/18 anonim ***** válasza:
74%

"Nem értem ez hogy lehet probléma"

Dugd meg a nődet a konyha asztalon, aztán utána kérdezd meg...

Rendkovul illuziorombolo, ha egy ferfi nem él egyedul.

2021. máj. 12. 23:23
 6/18 anonim ***** válasza:
79%
5. Huszonévesen is? Akkor hogy gyűjtsön saját lakásra, ha elszórja a pénzt arra, hogy egyedül béreljen egy egész lakást, ahelyett hogy akár lakótárssal lakna albérletben, akár otthon?
2021. máj. 12. 23:28
 7/18 anonim ***** válasza:
78%

Kicsi lakás sem akadályozna ebben. Máshol is meg lehet amúgy oldalnyi. Én is itthon élek, igaz, 160nm és emeletes. Én fent élek, de őszintén, kit érdekel, h jönnek mennek... Ajtó zárva, ha szólnak, hogy kell valami akkor mondom, hogy majd megyek. Ennyi.

Létezik a kocsi, melléképület, búvóhelyek... Nem muszáj egész nap otthon lennie az embernek a párjával.

26/N

2021. máj. 13. 07:25
 8/18 anonim ***** válasza:
55%

Jelentős mértékben. Amíg otthon élek, nem is keresek párt. (Mondjuk azt nem tudom, hogy ha hirtelen rám szaladnak egy üres lakás, akkor keresnék-e párt egyáltalán.)

23\N

2021. máj. 13. 09:02
 9/18 anonim ***** válasza:
65%

"Létezik a kocsi, melléképület, búvóhelyek... Nem muszáj egész nap otthon lennie az embernek a párjával."

Romantikua...😒🤮

Valamirevaló Nő nem dug "mellékepületben" - Eleve...utána hol zuhanyzok? Nem kezdenék soha olyan pasival aki nem él egyedul

2021. máj. 13. 18:26
 10/18 anonim ***** válasza:
38%

Nekem eleve nem férfi az, aki otthon él a szüleivel. Nekem ő egy gyerek még, lelombozná a libidómat. Én külön élek, de hogy hozzám járjunk fel szexelni? Akkor is az lenne a gond, hogy megkérdezném magamtól, hogy miért jó nekem egy gyerekkel szexelni?

Az meg elég ciki, hogy csókolom Timi néni, jó napot Feri bácsi, majd bemegyünk a kis szobába, becsukjuk az ajtót, tőlünk meg légvonalban 3 méterre a szülők nézik a Konyhafőnököt.

2021. máj. 13. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!