Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 év feletti nők! Mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 év feletti nők! Mennyire akadályozna titeket a párkeresésben az, hogy a szülőkkel éltek, kicsi lakásban?

Figyelt kérdés

2021. máj. 12. 22:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon a saját ház és a kocsi a mérvadó a nőknek? Aztán meg azért sminkelik szarrá magukat 6 méteres körömmel mert ez kell nekünk? Tényleg? Meleg kézfogás nálam az ilyen.
2021. máj. 13. 19:08
 12/18 anonim ***** válasza:
33%

Számból vetted ki a szót

2021. máj. 13. 19:20
 13/18 anonim ***** válasza:
24%

A lepontozók meg kiállítják a szegénységi bizonítványukat. A fenébe, én anyámékkal lakom, ezek meg itt becinkelnek. Mi az hogy én nem kellek?

Az barátom, hogy nem kellenél nekem! Tudod miért? Mert vannak férfiak, akik külön élnek, és nekem ez is egy fontos dolog a többi mellett. Mivel vannak kölün élő férfiak, én olyat fogok választani, neked meg marad a lepontozás! Na ezzel meg jujjj de keresztbe tettél nekem! :D

Látod, erről beszéltem, erről a gyerekes mentalitásról. Magadra ismertél és egyből duzzogsz és nyomod a piros "X"-et. Anyukádnak mond el, biztosan lesz juti habos kakaó estére! :)

Tudod a felnőtté érés egyik sarkallatos pontja az, hogy elfogadjuk a másik véleményét, de talán egyszer megérted hogy ez mit is jelent.

2021. máj. 13. 19:47
 14/18 anonim ***** válasza:
13. látom te is szépen elfogadod az ő véleményét.
2021. máj. 13. 19:57
 15/18 anonim ***** válasza:
Anyám 13. mi ez a hiszti?
2021. máj. 13. 20:05
 16/18 anonim ***** válasza:

Én csak reagáltam rá a saját szintjén. Ha már gyk és pontozás, értékelés, akkor döntsük már el mi az értékes válasz! Az ami passzol a kérdéshez és saját vélemén, vagy az ami a kis lelkecskénket nem sérti. Mert ennyi erővel akkor írjuk le, hogy minden szép, mindenki boldog, minden rózsaszín.

Van egy rakás válasz, ami tökéletesen passzol a kérdéshez, olyan kérdéshez amire nincs egyetemes jó vagy rossz válasz! Milyen fira, amikor egy kérdésre a saját ízlésünk lehet a válasz, akkor a "vékony, csinos, sikeres, magabiztos stb." jelzőkkel megfogalmazott válaszok rendszerint lepontozásra kerülnek!

Itt ez a konkrét kérdés is. Miért kell lepontozni azokat, akiket zavar ha a pasi a szüleivel és egy kis lakásban? Akkor most ki nem fogad el és mit?

A lepontozáson nincs mit elfogadni, az nem válasz, hanem egy velejéig gyerekes, buta és irigy reakció. Tudom, hogy ezeknek a pontozásoknak, százalékoknak az ég világon semmi értelme sincs, csak kicsit zavaró hogy ilyen emberek mégis milyen frenetikus válaszokat tudnak adni egy kérdésre. Mintha lennének ilyen-olyan frisztrált kis csoportok, akik egymást felerősítve, a másik csoportot lehúzva élnék ki a beteges tehetetlenségüket.

Csak ennyit az oldal objektivitásáról.

2021. máj. 13. 20:07
 17/18 anonim ***** válasza:
73%
De ne a pontozással foglalkozz, sok mindent elmond az is, ha valakit ez felbasz.
2021. máj. 13. 20:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Semennyire.
2022. szept. 12. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!