Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy felnőtt férfinek kicsi a pénisze " mondjuk 11 cm állottan" Arról ki tehet? Kell e ezért szomorkodni? Mit lehet tenni azért, hogy "nagyobb legyen"?
ÁLLOTTAN 😅
Senki nem tehet róla, és felesleges rajta szomorkodni. Senki nem tökéletes, vannak szerencsésebb és kevésbé szerencsés emberek genetikát tekintve, de a péniszméreten kívül millió dolog van, ami számít egy párkapcsolatban. Nekem például ronda az arcom és az alakom is fura, szerinted nőként így milyen esélyekkel indulok párkeresés terén? Ez van, így jartunk.
Létezik pénisznagyobbítás. Ha neked tényleg ez életed legnagyobb problémája, akkor még ez is jobban megéri, mint az öngyilkosság. Amúgy ezen az oldalon pl. a 10 cm-nél kisebb péniszt nevezik rövid péniszenk, szóval a tied még pont nem az (az oldal szerint).
Én nőként én abszolút tudom élvezni az átlagosnál kisebb péniszt is, legalább nem fáj semmilyen pózban. De persze ezt úgysem szokták elhinni a férfiak, meg nyilván van aki tényleg a nagyot szereti. Persze van az a méret, ami már kb élveztehetlen, ami tényleg mikorpénisz, de 11 cm-vel szeintem vígan el lehet lenni.
Egyik barátomnak 10 centis, felesége és gyerekei is vannak.
Mondjuk neki sem volt sokáig önbizalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!