Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az incelek között sokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek között sokra vihetném, mint egyfajta vezető?

Figyelt kérdés

Egy lúzer vagyok, semmire sem fogom vinni az életben. Sosem lesz megfelelő iskolai végzettségem, pénzem, barátnőről meg ne is álmodjak. Jövőre lesz 5 éve annak, hogy jártam egy nővel, de az is elhagyott. Azóta semmi.

Az incel közösségbe bedogadnának, ott lehetne karrierem?

2021. dec. 13. 22:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Igaz, tényleg nem tartozom az incelekhez.

Helytelen volt ezt a kérdést kiírni.

Most megvilágosodtam. Inkább fejlesztem magam, hogy többre vigyem!!!

2021. dec. 13. 23:40
 12/19 anonim ***** válasza:
55%

12

Az incelségnek mi köze a b_zivereshez? A homoszexualitást ma se tudják sokan elfogadni, mert ellenkezik az erkölcsi normákkal, és a vallással.

Ezzel szemben az, hogy valaki nem tud párkapcsolatot kialakítani, miért ütközne olyan szinten az erkölcsi normába, hogy megkéne őket verni? Mert nem férfiakkal, hanem nőkkel akarnak összejönni.

Ha szerinted ezek miatt kinézik az embert, akkor mégsem lehet olyan magas az incelek száma, hogy az emberek számára normális legyen a jelenség.

Ha pedig többségben vagytok, vagy lassan abban lesztek, növesszetek tököt, és álljatok ki a nyilvánosság elé, hogy tessék, itt vagyunk.

2021. dec. 14. 00:22
 13/19 anonim ***** válasza:
12%

Probald meg kirugni a meleg es az incel alkalmazottadat, aztan rajossz majd, hogy mi a kulonbseg. De idovel az incelseg is hasonlo lesz, csak meg nincs itt az ideje.

37F incel

2021. dec. 14. 02:59
 14/19 anonim ***** válasza:
Na jol van, valaszoltam magamnak.... Az utanam levonek ment:)
2021. dec. 14. 03:00
 15/19 anonim ***** válasza:
94%

A saját életed vezetőjeként, mindig a legeslegjobb lehetőségekre koncentrálva (ha nem megy, segítséget kérve) lennél a legjobb...

Tehát nem azt mondogatva, hogy "lúzer vagyok", "nekem sose lesz ez/az/amaz", mert "a múltban az történt, hogy" stb, hanem tenni érte, ha nem megy, segítséget kérve.

Miért nem pozitivisták közösségéhez csatlakozol vagy bármilyen közösséghez amit pl. érdeklődésed mentén találsz? Biztosan van sok terület melyek iránt érdeklődsz.

Az incel-ség egyfajta csoport-identitásként visszarántana attól: "nehogy tegyél valamit", "há biza tesa, ez jutott nekünk", sőt, a "vezető szerepről szóló kérdésből úgy tűnik, azt gondolod, még náluk is rosszabb helyzetben vagy.

Ha arra koncentrálnál: "miképp tudok e helyzetből kijönni" mi lenne?

2021. dec. 14. 05:09
 16/19 anonim ***** válasza:

14

Mi lenne? Ha a melegsége, vagy incelsége miatt rúgnék valakit, menne munkaügyi bíróságra. Mivel mindkettő magánprobléma, és mivel nem hátráltatják a munkavégzést, emiatt nem lehetne elküldeni őket ezek miatt.

Persze az más, ha az incel nőgyűlölő magatartást folytat, és a munkahelyen próbálja terjeszteni az ideológiáját, mivel a munkahely nem erre van.

Munka után meg úgy csinálna hülyét magából, ahogyan akar.

Amíg nem nyilvánosan teszi, és nem égeti be a céget ahol dolgozik, szerintem nem lehet gond.

2021. dec. 14. 07:48
 17/19 anonim ***** válasza:
90%
Az incelek között senki sem viszi sokra. Még az incelek sem.
2021. dec. 14. 08:42
 18/19 anonim ***** válasza:
90%
Egyedül az incelek nem veszik észre, hogy incelnek lenni (magánéletben és felvállaltan is) baromi gáz és tenni kell ellene.🤔
2021. dec. 14. 10:05
 19/19 anonim ***** válasza:
Egy ilyen kezdem€nyezés remek ötlet lenne, egy elitklubot létre kellene hozni. De annak nem te lennél a vezetője.
2021. dec. 14. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!