Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Határeset, hogy tini, vagy felnőtt, mert 18 éves a lány, ha ezt írja, mit jelent? Felejtsem el, vagy egyfajta türelmi teszt, reakciókérés?
Figyelj én nem olyan lány vagyok aki az első randin rögtön összejön a másikkal
Engem nem érdekel a pénz nem érdekel a státusz
Meghívtál 2 sörre, és egy cappuchinora, de ez nem jelent semmit
Az osztálytársaim is meghívtak volna erre
Ezért még nem smárolom le őket
És amúgy azért nem jönnék veled össze, mert semmi közös témánk sincsen, és amit én mondtam, az elsugant a füled mellett
Te beszéltél a saját dolgaidról, én az enyémekről
Ennyi
Amúgy bocsi hogy híbogatlak, de a barátaim voltak azok
De szerintem hagyjuk ez az egészet, mert ez az én részemről nem fog működni
Sajnálom, de ez van
"És amúgy azért nem jönnék veled össze, mert semmi közös témánk sincsen, és amit én mondtam, az elsugant a füled mellett
Te beszéltél a saját dolgaidról, én az enyémekről "
Ahogy Shakespeare is mondaná "Ha jártatod a szádat a farkad elszárad, de ha figyelsz és hallgatsz vár a szex te balf**z"
Jó, egyébként meg az, hogy hagyjuk ezt, az után írta, hogy a barátaival beszélt, ők hivogattak, gondolom jól meggyőzték féltékenységből, hogy ne.
Egyrészt, másrészt meg volt már oylan csaj akivel csókolóztam és soha többé hírét sem hallottam de olyan is akivel így kezdtük h lerázott meg nem akart találkozni és végül összejöttünk fél év múlva.
Ezért is tettem ki mert szerintem nem annyira fekete és fehér minden és jelentheti a lány bizonytalanságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!