Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő éhes, könnyebb megcsókolni? Ugye a csók önmagában egyfajta szájból etetésből, ételmegosztásból alakult ki evoluciós szinten, tehát ha a nő éhes jobban fogadja a csókot? Vagy ha ettél előtte?
Hát nem tudom, de engem olyankor kb megközelíteni sem lehet, ritka bátor ember aki már hozzám mer szólni. Ha odajönnél puszilgatni és esküszöm kioltanám az életed!
Éhes nőkkel ne packázz.
Pláne egy ilyen szöveggel mellé amit itt irtál, mert ehhez nem kell éhesnek se lenni, ez önmagában sok!
Utána meg megint nem. Utálom ha kajás szájjal akarnak csókolgatni.
Ez egy teljesen kulturáltan feltett kérdés, illik úgy válaszolni rá.
Nem, attól tartok, nem könnyebb. Az éhes nő türelmetlen, még a szeme sem a férfin fog megállapodni, hanem ide-oda csapong, amíg ennivalót nem lát, és néha felszínesen válaszol a kérdésekre is.
Szóval a magam részéről, két étkezés között félúton számíthat az illető jó fogadtatásra. Nem pihegek bágyadtan és álmosan a jóllakottságtól, nem vagyok türelmetlen az éhségtől, ebben a kiegyensúlyozott állapotban lehet nagyon jól a másikra koncentrálni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!