Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek között sokra vihetném, mint egyfajta vezető?
Egy lúzer vagyok, semmire sem fogom vinni az életben. Sosem lesz megfelelő iskolai végzettségem, pénzem, barátnőről meg ne is álmodjak. Jövőre lesz 5 éve annak, hogy jártam egy nővel, de az is elhagyott. Azóta semmi.
Az incel közösségbe bedogadnának, ott lehetne karrierem?
Az incel közösségben mindenki lúzer.
Azt nem hiszem, hogy én vagyok a legnagyobb lúzer. Azért én szexeltem már, ismertem meg nőt utcán, stb.
Azok többsége mélyebben van.
"Azért én szexeltem már, ismertem meg nőt utcán, stb"
Vagyis ugy akarsz az incelek "vezetoje" lenni, hogy nem tartozol kozejuk?
37F incel
9
Szerintem ilyesmi ember kéne nekik, aki tudna segíteni kitörni az incel létből..mert onnan csak kijönni érdemes, mert ott nem lehet sokra vinni.
Az incelek ugyanis nem vállalják/terjesztik a nézeteiket a világban, csak az interneten tevékenykednek. Aki nincs sokat az interneten, talán nem is hallott még róluk.
Ezáltal ezt a közösséget támogatni sem lehet. Mert ha a valóéletben nem hangoztatják a nézeteiket, nem vállalják fel magukat, akkor hogyan lehetne támogatni őket? Vagy esetleg segíteni nekik?
Vagyis az incelségnek nincs jövője..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!