Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az incelek között sokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek között sokra vihetném, mint egyfajta vezető?

Figyelt kérdés

Egy lúzer vagyok, semmire sem fogom vinni az életben. Sosem lesz megfelelő iskolai végzettségem, pénzem, barátnőről meg ne is álmodjak. Jövőre lesz 5 éve annak, hogy jártam egy nővel, de az is elhagyott. Azóta semmi.

Az incel közösségbe bedogadnának, ott lehetne karrierem?

2021. dec. 13. 22:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Egy vezető nem lehet lúzer, mert nem tudják tisztelni az alárendeltjei. Ezzel a hozzáállással még abban a különös, frusztrált közegben sem tudnál kitűnni.
2021. dec. 13. 22:57
 2/19 A kérdező kommentje:
Azért lehet kellene tenni egy próbát.
2021. dec. 13. 22:59
 3/19 anonim ***** válasza:
82%
Na mindegy, viszont látom, 22:54-kor írtad ki a kérdést, amiről eszembe jutott, hogy pont ennyi ideig tartott, hogy gyalogoljak 100 kilométert nagyon kevés pihenővel. Ah, azok a régi szép idők! :)
2021. dec. 13. 23:05
 4/19 A kérdező kommentje:
Bocs, de nem érdekel.
2021. dec. 13. 23:06
 5/19 anonim ***** válasza:
84%
Nem is kell, hogy érdekeljen, én már bezsebeltem a nosztalgiapontokat neked hála. :D
2021. dec. 13. 23:07
 6/19 anonim ***** válasza:
86%
Én nő vagyok, én akarok lenni a vezető. Ha kell a pozi, küzdj meg érte!
2021. dec. 13. 23:08
 7/19 A kérdező kommentje:

Az incel közösségben mindenki lúzer.

Azt nem hiszem, hogy én vagyok a legnagyobb lúzer. Azért én szexeltem már, ismertem meg nőt utcán, stb.

Azok többsége mélyebben van.

2021. dec. 13. 23:11
 8/19 anonim ***** válasza:
62%
Hajrá, tegyél egy próbát...
2021. dec. 13. 23:25
 9/19 anonim ***** válasza:
69%

"Azért én szexeltem már, ismertem meg nőt utcán, stb"

Vagyis ugy akarsz az incelek "vezetoje" lenni, hogy nem tartozol kozejuk?

37F incel

2021. dec. 13. 23:32
 10/19 anonim ***** válasza:
91%

9

Szerintem ilyesmi ember kéne nekik, aki tudna segíteni kitörni az incel létből..mert onnan csak kijönni érdemes, mert ott nem lehet sokra vinni.

Az incelek ugyanis nem vállalják/terjesztik a nézeteiket a világban, csak az interneten tevékenykednek. Aki nincs sokat az interneten, talán nem is hallott még róluk.

Ezáltal ezt a közösséget támogatni sem lehet. Mert ha a valóéletben nem hangoztatják a nézeteiket, nem vállalják fel magukat, akkor hogyan lehetne támogatni őket? Vagy esetleg segíteni nekik?

Vagyis az incelségnek nincs jövője..

2021. dec. 13. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!