Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az ami általánosságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az ami általánosságban egyfajta plusz előny férfiként?

Figyelt kérdés

Főleg lányok válasza érdekel, de akár fiúk is írhatnak eszreveteleik alapján.

minden nő magabiztos, humoros férfit keres, akivel jól elvannak, de most a kérdés az lenne, hogy, mi az ami sok nőnél nem elvárás, de jó pontnak könyvelhető el. Gondolok itt pl olyanra, hogy jól fizető munkahelye van, remekül tud főzni, rendszeresen sportol, hogy fittnek és vonzónak nézzen ki stb. [ Ja, és ezek mennyire számítanak előnynek ( esetleg elvárásnak ) amiket most felsoroltam ?]

Kort is írjatok :)

2017. okt. 11. 12:32
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

Tuti, hogy lepontoz a sok álszent ptsa, de tök egyértelmű, hogy a legnagyobb előnynek a sok pénz számít.

És ez tény, nem vélemény.

Bármelyik gazdag fickót meg lehet nézni, hogy szabályosan fürdik a punciban, ráadásul a legfullosabb sunák.

Lehet öreg, lehet dagadt, lehet bunkó, nem számít.

2017. okt. 11. 12:47
 2/7 anonim ***** válasza:
62%

Pénz.

Szép külső.

Nagy farok.

Nagyjából ha ezekből kettő vagy csak egy megvan, akkor nem tudsz nagyot bukni :D

2017. okt. 11. 12:52
 3/7 anonim ***** válasza:
80%

De ezekre főleg a "műanyag" nők buknak akik az ágyban is csak vágják a pofákat, mert az a kötelző rossz és szeretőt tartanak Dagobertbá' pénzén. Szóval annyira mégse jó ez.

2017. okt. 11. 12:57
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Hagyjad már a hülyeséget, Máté.
2017. okt. 11. 13:12
 5/7 anonim ***** válasza:
59%
Nagy előny ha nem kérdeznek kreténségeket mindenféle fórumokon.
2017. okt. 11. 13:42
 6/7 anonim ***** válasza:
91%

Előny ha hasonló az érdeklődési körünk. És igen, a normális egzisztencia is előny. Szintén az, ha normális a baráti köre és a családja, illetve ha velem azonos vallású (legalább nagyjából :p ). Nyilván előny, ha külsőre tetszik. Előny ha informatikus, mert eddig azokkal jöttem ki legjobban :).

A sport meg a konyhatündérség nálam nem igazán lenne plusz pont.

2017. okt. 11. 14:20
 7/7 anonim ***** válasza:
92%

Én nem azt mondanám, hogy a pénze az előny, hanem az, ha jó munkája van, amit szeret csinálni és jó benne. Az anyagiak már csak ennek a vonzatai. És ezt is azért tartom fontosnak, mert egy olyan ember, akinek nincsenek anyagi gondjai kiegyensúlyozottabb, kevesebbet idegeskedik (az anyagiakon legalább is). Ez pedig a kapcsolatra is jó hatással van. Illetve nyilván összeköltözni olyan emberrel ajánlott, aki tudja fizetni a költségek felét. Meg nekem mindig is imponált, ha egy pasi szeret dolgozni, mivel én is a karrieremre koncentrálok jelenleg.

Nálam még előnynek számít, hogyha egyértelművé teszi, hogy csak én kellek neki, és velem akar lenni. Nem játszmázik, nem hagy kétségek között stb.

2017. okt. 11. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!