Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szabálytalan szépség, ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabálytalan szépség, ezt a kifejezést használta rám a párom barátja tegnap este egy osszejovetelen. Szerintetek ez sértő?

Figyelt kérdés

Eléggé az elevenembe talált ez a megjegyzés. Korábban is elcsiptem már a párom barataitol hasonló félmondatokat, ami arra vonatkozott, hogy en nem vagyok olyan szép, mint az ő barátnőik, párjuk stb, inkább csak spiritusz van bennem. Bevallom, hogy nagyon rosszul esett, főleg, hogy szerintem nem játszunk egy ligában azokkal a csajokkal. Ők nem dolgoznak, nincs végzettségük, kitartottak, van idejük egész nap magukkal foglalkozni, ellenben én doktorálni készülök éppen, kutatói pályán vagyok, kulturális szférában dolgozom, egyetemen szeretnék oktatni rövid időn belül. Szóval eléggé elfoglalt vagyok es nem különben művelt. Altalaban a társaság le van nyugozve a tudasomtol, rengeteg pozitív visszajelzest kapok. Egyébként meg adok magamra, a munkám miatt kell is. Szóval nem pulóverben, meg sportcipőben mászkálok. Mindennap magassarkúban, elegánsan öltözök fel, sminkelek, frizurát készítek stb. Szóval nem vagyok topis.

A páromnak tetszem, de akkor is bánt, hogy ennyire alul értékelnek ilyen szempontból.

Egyáltalán miért kell megjegyzést tenni arra, hogy én kilógok a sorból? Nem mindegy nekik? Miért foglalkoznak a kinézetemmel? Nem velük járok.

2021. dec. 12. 15:41
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, közben elolvastam a válaszaid, és az a véleményem, hogy aki ilyen kommentárokat tesz másra, mint a pasid barátai, egy tipikus csak keretekben és külsőben, ideálban gondolkodó negyvenes f.szfej, aki simán beéri a mellékelt ábra alapján lehúzós csilivili barátnővel. Az ilyen emberekkel azért nem szabad foglalkozni, mert nem lélekből élnek, nem érzelmek alapján választanak part… azt sem tudják mi az. Bár én biztos, hogy porig aláztam volna, ha ilyen megjegyzést tesz, de csak finoman, kedvesen. Tipikus nulla iq és eq emberek az ilyenek… egyébként a barátod erre hogy reagált ott a társaság előtt? Az előbbi válaszom pedig ne vedd sértésnek, de tényleg úgy érzem önbizalom hiányos vagy, amivel semmi gond, de dolgozni kell rajta. Látszik, hogy az vigasztal, hogy a szellemi képességeid elismerik, de hidd el, mindenki szép a maga módján.
2021. dec. 12. 20:21
 32/34 A kérdező kommentje:

#28 Mert olyan gerincproblemam van, amin a magassarkú segít a helyes tartásban, mert a magassarkú elegáns és nekem az a stílusom és mert a párom imádja, hogy magas vagyok és még rá is teszek egy lapáttal. Ő a barátaival ellentétben pont a magas vékony alkatot tartja nőiesnek.

Megjegyzem, sokat elárul ez a megjegyzés a kommentelőről. 😅 Szóval a magas nő magassarkúban = bohóc. Mi a helyzet a modellekkel, akik 180 felett vannak? 😅

#30 Miért baj az, ha valaki az eszével, végzettségével akar kompenzálni? Nyilván korán rájöttem, hogy a külsőm nem a legnagyobb erossegem, de másban nagyon is jó vagyok. Igen, nem vagyok kifejezetten szép, de igényes vagyok, van stílusom és ész kiegészül egy sokoldalú tudással, illetve egy jó kommunikációs készséggel, amivel közvetíteni tudom a tudásomat. Nem fogom megjatszani az álszentet. Sokat melóztam, hogy elérjem a céljaim át, meg érdemlem át elismerést.

Igy adok ki egy kerek egészet. Nem lehet az ember mindenben tökéletes, nekem ezt dobta a gép.

Az meg hogy kivagyi lennék, nagyon távol áll tőlem. Igen, büszke vagyok arra, amit elértem, nem dicsekszem vele, a barátom amúgyis megteszi helyettem. Viszont nekem is kinyilik a bicska a zsebemben, amikor én á legnagyobb jóindulattal nyitok valaki felé, aki aztán rögtön a hibáimat olvassa a fejemre. Csendben megjegyzem, a szemelyisegemre csak pozitív visszajelzés erkezett eddig. Üzleti vacsora után kifejezetten gratuláltak már a páromnak, hogy ilyen okos, szellemes nő van mellette.

Két dologra azonban roppant kíváncsi lennék, mégpedig arra, hogy miért kell azonnal a negatívumot feltételezni rólam, de főleg azt nézném meg, hogy azok, akik olyan magas lóról beszélnek itt, mit szólnának, ha ugyanebben a helyzetben találnák magukat...

2021. dec. 12. 20:39
 33/34 anonim ***** válasza:
91%
Amikor észrevetted, hogy a bunkóságát próbálja finomítani, akkor kellett volna kedvesen rámosolyogva bevinni egy találatot az ő előnytelen tulajdonságaira célozva. Mondjuk olyat, hogy "igen, tök igazad van, a nők is rájönnek idővel, hogy nem feltétlenül kell a magas, deltás, top pasikat vadászni, hanem érdemesebb beérni egy átlagos, alacsonyabb pasival, mint mondjuk te". Semmi nyílt parasztság, csak azért érezze. Legközelebb kussban maradna.
2021. dec. 12. 20:52
 34/34 anonim ***** válasza:
87%

"Korábban azt is pedzegette, hogy az igazi nő kicsi, filigrán, kompakt, max 165 cm. Ezt is hosszan fejtegette egy másik alkalommal a jelenlétemben. Úgy, hogy én 179 cm vagyok..."

Én nő vagyok, 178 cm magas. Hasonló helyzetben mosolyogva elütném a dolgot kb. annyival, hogy:

"Nekem meg a 185 cm feletti, sportos férfiak tetszenek. Örülök, hogy tisztáztuk, hogy nem jövünk be egymásnak."

A barátod mit reagált abban a helyzetben, amikor a barátja "szabálytalan szépségre" korrigálta azt, amit előtt mondott?

2021. dec. 12. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!